Miksi sinun kannattaisi teettää projektisi meillä? Siihen on montakin hyvää syytä mutta yksi on se, että asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Katso asiakkaidemme kokemuksia siitä, kuinka he kokevat tämän ja mitä he ovat saavuttaneet kanssamme.

Verkkosivut Integraatiot

Pågå

Sivujen näyttävyys toteutuksien tasolle

Pågåssa herättiin siihen, että verkkosivuilla huipputason osaaminen jäi täysin kalustevuokrauksen varjoon. Meillä olikin tarjota heille ratkaisu ongelmaan.

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

Trinket

Painotalon toiminnanohjaus kuntoon

Trinket tarvitsi työkalun, mikä ymmärtää painotalon monisäikeisen toiminnan. Tarkoituksena oli luoda järjestelmä, joka ymmärtää tuotantoprosessin tilauksesta laskutukseen asti. Projektin yhtenä draiverina oli myös laskutuksen integraatio.

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

Netlux

Iso uudistus, isoja tavoitteita

Toteutimme kuljetusyhtiölle verkkosivut ja toiminnanohjausjärjestelmän. Katso kuinka tehokkuus voidaan nostaa aivan uudelle tasolle.

Verkkosivut

Nuudelit.fi

Suomen suosituin

Elintarvikebrändin sivuilla on oleellista vahvistaa haluttua mielikuvaa ja tuoda tuotteet ravintoarvoineen selkeästi esille.

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

JR Kuljetus

Kun valmis ohjelmisto ei riittänyt

Jarilla oli hyvä ja vahva käsitys siitä, millainen heidän yrityksensä toiminnanohjausjärjestelmä tulisi olla. Sopivaa ei kuitenkaan markkinoilta valmiina löytynyt, niinpä Jari päätti teettää sellaisen.