WordPress kotisivut – hyvä vai huono valinta?

WordPress kotisivut ovat yritykselle ehdottomasti hyvä valinta! Olemme rakennelleet vuosien varrella webbisivuja jos jonkinlaiseen alustaan ja voimme myöntää olevamme vakuuttuneita WordPressin toimivuudesta. WordPress kotisivut ovat monelle yritykselle erittäin järkevä pitkäaikainen sijoitus.

Tässä kirjoituksessa kerromme muutamia positiivisia puolia tästä mainiosta alustasta asiakkaidemme näkökulmasta. Valmistaudu vakuuttumaan!

Ei turhia kuluja alustan käytöstä

Avoimen lähdekoodin alustat ovat vapaasti käytettävissä kaikille ja ne ovat aina ilmaisia. Tästä johtuen alustan käytöstä ei tarvitse maksaa erillisiä kuukausi- tai lisenssimaksuja. Tämä on pitkällä juoksulla melkoisen mukava asia etenkin, jos kyseessä on suhteellisen pieni yritys ja kaikki kustannusten minimointi tulee tarpeeseen. Avoimen lähdekoodin alustoja, kuten WordPressiä, myös kehiteään jatkuvasti paremmaksi aktiivisen yhteisön toimesta.

Helppo käytettävyys

Etenkin WordPress on todella käyttäjäystävällinen ja sivuston päivittäminen onnistuu helposti, vaikka itse ei mikään bittinikkari olisikaan. Tämä mahdollistaa aktiivisen sisällöntuottamisen ja uudella kotisivulla voidaan tarjota asiakkaille mielenkiintoista sisältöä. Onko yrityksellenne tärkeää, että sivujen hallinta on helppoa ja sisältöjen päivittäminen on nopeaa? Olemme itse panostaneet erityisesti tähän puoleen, jotta asiakkaamme voivat tuottaa uutta sisältöä sivuilleen vaivattomasti.

WordPress kotisivut eivät sido sinua yhteen toimijaan

Avoimen lähdekoodin, etenkin WordPressin, osaajia löytyy Suomesta todella paljon, joten toimittajan vaihtaminen onnistuu helposti. Uusi palveluntarjoaja voi jatkaa siitä mihin edellinen on jäänyt eikä aiemmin tehty sekä maksettu työ mene hukkaan. Tästä näkökulmasta katsottuna eri toimijoiden omat julkaisujärjestelmät ovat ongelmallisia, sillä niiden päälle rakennetut sivustot ovat sidoksissa aina tähän järjestelmään ja sitä kautta ainoastaan yhteen toimijaan. Tämä johtaa tilanteeseen, jossa asiakas menettää koko sivustonsa, mikäli hän haluaakin tulevaisuudessa teettää uudet sivut toisella toimijalla. Ostajan onkin syytä miettiä onko hän tarjouksen hyväksymisvaiheessa 100 % varma, että haluaa olla saman toimijan kanssa ikuisesti naimisissa, vai olisiko syytä jättää tähän jokin perääntymismahdollisuus, mikäli asiat eivät menekään kuten Strömsössä?

Meillä Mekanismissa on tapana sitouttaa asiakkaamme parhaalla palvelulla ja laadukkaalla työllä. Emme pidä ajatuksesta, että joku tekisi kanssamme töitä vain sen takia, että on pakko. Yhteistyön pitää olla reilua ja rehellistä!

Googlaamalla löydät tietoa

Avoimen lähdekoodin alustoista löytyy verkosta runsaasti tietoa. Kuka tahansa voi halutessaan kehittää sivujaan itse, mikäli mielenkiintoa riittää. Erilaisia lisäosia uusia ominaisuuksia varten on saatavilla tuhansia ja niitä kehitetään jatkuvasti lisää.

Toiminnallisuudet ratkaisevat

Alusta on syytä valita sivuston toiminnallisuuksien ja ominaisuuksien perusteella. 90 % tekemistämme sivuista ovat WordPress kotisivuja, sillä WP taipuu todella moneen tarkoitukseen, mikäli osaaminen on riittävällä tasolla. Tämä alusta ei ole turhaan maailman suosituin ja tämän puolesta puhuu myös päivittäin kasvavat käyttäjäluvut.

Vaativammat verkkopalvelut kehitämme moderneilla Javascript-pohjaisilla tekniikoilla, kuten Vue, NodeJS, GraphQL.

Avaa chatti
Kysy tästä.
Moikka!
Jos mitä tahansa kysymyksiä herää,
nakkaa viestiä :)