WordPress-kotisivut ja verkkokaupat

Me teemme huipputason WordPress kotisivuja! Osaavan kumppanin kanssa maailman suosituimmalla sisällönhallintajärjestelmällä voidaan tehdä lähes ihmeitä. Tutustu tapaamme toimia ja jos se kuulostaa fiksulta, pyydä meiltä tarjous kotisivujenne uudistamiseen.

Kotisivut WordPressillä

Kun teetät WordPress kotisivut osaavalla tekijällä, säästät aikaa ja rahaa. WordPress tarjoaa nimittäin modernin alustan niin pienille kuin suuremmillekin kotisivuille. WordPress kotisivuissa on helppo käyttöliittymä ja sisällön päivittäminen siksi todella vaivatonta. WordPress kotisivujen tietoturva on hyvällä tasolla, kunhan sivustoa pidetään ajantasalla. Myös hakukoneet suosivat WordPress kotisivuja niiden hyvän hakukoneoptimoinnin johdosta. WordPress sivustoja on helppoa optimoida mobiilikäyttöä varten, mikä parantaa hakukonenäkyvyyttä ja käyttäjäkokemusta eri laitteilla.

WordPress sivustoja on helppo kehittää ja skaalata tulevaisuudessa tarpeiden mukaan.

Mama nuudelit WordPress kotisivut

Vaikuttava ulkoasu WordPress kotisivuihin

Kun suunnittelija omaa syvän ymmärryksen WordPressin toiminnallisuuksista ja sen mahdollisuuksista, voidaan sen päälle toteuttaa näyttävä lopputulos ilman kompromisseja.

Vaikuttava ulkoasu ja rakenne viimeistelevät mieleenpainuvan käyttökokemuksen.

Suunnittelemamme WordPress kotisivut tukevat yrityksesi brändiä ja tuovat parhaalla tavalla esille juuri sen oikean viestin.

Myyvät WordPress kotisivut

Käytettävyyden (UX) suunnittelu pohjautuu kokemukseen ja analytiikkaan. Käyttökokemussuunnittelulla on ratkaiseva rooli luoda vankka yhteys asiakkaan ja tuotteen tai palvelun välillä. Asiakkaat ovat verkossa ja tekevät ostoksensa suurimmalta osin mobiililaitteilla. Verkkosivua on oltava helppo käyttää kuitenkin myös vaikka älytelevisiolla.

Helppokäyttöinen verkkosivusto, jossa on hyvin suunnitellut ostopolut, konvertoi mainiosti ja saa asiakkaaltasi kiitosta.

Käytettävyys on keskeisessä roolissa myös siinä, miten rakennamme sivuston. Sisällön muokkaamisen ja lisäämisen on oltava helppoa.

wordpress kotisivut

Suorituskyky ja tekninen laatu

Erinomaisen suorityskyvyn, nopeat latausajat ja mainiot jatkokehitysmahdollisuudet takaa vuosia kehittämämme tekninen WordPress-kotisivualusta. Sen avulla käynnistämme uudet kotisivuprojektit vikkelästi ja asiakaskohtaisia toiminnallisuuksia ja muita kustomointeja päästään työstämään heti projektin alussa.

Oma WordPress-alustamme tuo projekteihin kustannustehokkuutta. Nopeimmillaan projekteja viedään läpi 4-6 viikossa.

Tuki ja asiakaspalvelu

Kun sinulla asiakkaanamme on mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia, soita meille. Mikäli vastausta ei meiltä löydy, laajasta verkostomme löytyy varmasti oikea suunta, johon voimme sinua ohjata. Tukea tarjoamme asiakkaillemme puhelimitse, sähköpostilla, tiketeillä, Slackillä ja savumerkein.

Väittäisimme yhdeksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, ellei jopa paras.

Worpress kotisivudigikumppani

WordPress kotisivujen Huolenpito ja jatkokehitys

Hyvin toteutettu WordPress kotisivu on nopea, käy ja kukkuu viimeisen päälle ilman käyttökatkoja ja on melko helppo ylläpitää. Sitä täytyy kuitenkin tehdä, koska muussa Huolenpitopalvelumme takaa tämän ja paljon muuta.

Koska valitsit meidän toteuttajaksi, on sivustosi toteutettu laadukkaalla ja puhtaalla koodilla. Tästä syystä jatkokehitys on todella helppoa ja mutkatonta. Myös kustannukset pysyvät maltilllisina.

WordPress-kotisivun hinta

Teemme parasta laatua ja vedämme projekteja hyvällä fiiliksellä. Otamme miellämme siitä kokonaisvastuun ja kevennämme sinun työtäsi.

Helpon ja mukavan projektin lisäksi asiakkaamme saavatkin usein enemmän kuin odottivat.

WordPress kotisivujen hinta tyypillisesti 8 000 – 20 000 €. Hintaan vaikuttaa moni tekijä. Simppelin one-pager kamppissivuston rakennus voi toki olla edullisempikin. Laajat ja vaativammat ratkaisut, verkkokaupat ja erilaiset integraatioita vaativat sivustot voivat toisaalta olla työmäärällisesti myös merkittävästi enemmän.

Orla WordPress kotisivut

Asiakastarinoita

Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja projekteja, joista voimme olla aidosti ylpeitä. Koostimme muutamia erilaisia menestystarinoita referensseiksi.

Pågå WordPress kotisivut

Pyydä tarjous tai varaa maksuton tarvekartoitus!

Lähetä viestiä, niin vastaamme sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä.
Jos tarpeesi ja osaamisemme eivät kohtaa, saat joka tapauksessa varmasti hyviä vinkkejä jatkoon!

Yhteydenotto