Konsultointi

Monesti liiketoiminnan prosesseja on mahdollista tehostaa digitalisoimalla ja kehittämällä. Onko sinulla fiilis, että jotain pitäisi tehdä mutta et ole vielä ihan varma mitä?

Tilanne voi olla myös sellainen, että yrityksellä on jo ongelmakohtia kartoitettuna mutta ei olla ihan varmoja kuinka kehitystoimia lähdettäisiin viemään eteenpäin. Kurkkaa olisiko alla jotain millä pääsisit projektissasi alkuun.

Prosessien digitalisointi

Kaikilla toimialoilla etsitään tapoja, joilla tuottavuutta saadaan tehostettua. Pelkästään teknisen järjestelmän hankkiminen ei kuitenkaan ole oikotie onneen. Toki sen tulee istua yrityksen prosesseihin mutta yleensä aina myös toimintatapoihin tarvitaan muutosta.

Prosessien digitalisointia miettiessä onkin syytä tutkia isompaa kuvaa. Sen hahmottamisessa ja mahdollisuuksien ymmärtämisessä kannattaa sparrailla ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.

Keskustelu tarjoaa näkökulmaa siitä mitä mahdollisuuksia on, mitä kannattaa tehdä ja millaisia muutoksia se teidän toimintatavoissanne tulisi vaatimaan.

Helppo startti projektisi käynnistämiseen

Pläni

Pläni on hyvä startti, silloin kun yrityksellänne on jotain ajatuksia uudistua, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa. Se sopii myös mainiosti ohjelmistoprojektin ensimmäisiin tunnusteluihin tai ”Olisikohan tällaisessa järkeä?” tai ”Mistä meidän kannattaisi aloittaa?” -tyyppisiin kysymyksiin.

Plänin workshopeissa kuopsutamme digilasien läpi yrityksesi nykytilanteen ja keskustelemme tahtotilan tulevaisuutta varten. Kartoitamme yrityksenne nykyiset toiminnot ja toimintamallit, sekä verkkopalvelut (nettisivu, verkkokauppa, muut järjestelmät ja integraatiot) ja pohdimme niiden roolia yrityksen toiminnassa jatkossa.

Plänissä tehdään alustava suunnitelma siitä, mitkä yrityksenne seuraavat askeleet toiminnan tehostamisessa olisivat.

Tyypillisesti Pläni vie teiltä työaikaa noin neljä-viisi tuntia. Tätä varten sovimme kanssanne kaksi workshoppia.

Vaikka nimestä saattaa tulla hieman negatiivinen klangi, Tuomio on palvelu, jonka tulemana on positiivia asioita. Jos pohdit verkkosivustosi nykytilaa tai kuinka kehityskelpoinen se on, Tuomio kertoo sen sinulle näppärästi.

Tutkimme sivustosi tekniset ominaisuudet sekä kehityskelpoisuuden, peilaten niitä omiin ajatuksiinne yrityksenne nettinäkyvyydestä ja tavoitteista tulevaisuudessa.

Tuomion avulla saatte käsityksen siitä, olisiko teidän järkevää panostaa nykyisen verkkosivustonne kehittämiseen vai kannattaisiko sen sijaan miettiä uudistusta.

Tyypillisesti Tuomio vie teiltä työaikaa tunnin tai pari. On myös hyvä huomioida, että tarvitsemme pääsyn nykyiselle palvelimellenne.

Tuomio