Konsultointi

Mietityttääkö onko projektisi toteutuskelpoinen tai onko sinulla fiilis, että jotain pitäisi tehdä mutta et ole vielä ihan varma mitä? Kurkkaa olisiko alla jotain millä pääsisit projektissasi alkuun.

Prosessien digitalisointi

Kaikilla toimialoilla etsitään tänä päivänä asioita, joilla saataisiin tehostettua tuottavuutta. Pelkästään teknisen järjestelmän hankkiminen ei kuitenkaan ole oikotie onneen. Toki sen tulee istua yrityksen prosesseihin mutta yleensä myös yrityksessä tarvitaan muutosta.

Prosessien digitalisointia miettiessä onkin syytä tutkia isompaa kuvaa. Sen hahmottamisessa ja mahdollisuuksien ymmärtämisessä kannattaa sparrailla ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.

Keskustelu tarjoaa näkökulmaa siitä mitä mahdollisuuksia on, mitä kannattaa tehdä ja millaisia muutoksia se teidän toimintatavoissanne tulisi vaatimaan.

Apua projektisi
käynnistämiseen

Pläni

Pläni on hyvä startti, silloin kun yrityksellänne on jotain ajatuksia uudistua, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa. Se sopii myös mainiosti ohjelmistoprojektin ensimmäisiin tunnusteluihin tai ”Olisikohan tällaisessa järkeä?” -tyyppisiin kysymyksiin.

Plänin workshopeissa kuopsutamme digilasien läpi yrityksesi nykytilanteen ja keskustelemme tahtotilan tulevaisuutta varten. Kartoitamme yrityksenne nykyiset verkkopalvelut (nettisivu, verkkokauppa, muut järjestelmät) ja pohdimme niiden roolia yrityksen toiminnassa jatkossa.

Plänissä kartoitetaan myös ajatuksenne mahdollisesta ohjelmistoprojektista, mikäli sellaisia on herännyt.

Tyypillisesti Pläni vie teiltä työaikaa noin kolme-neljä tuntia. Tätä varten sovimme kanssanne kaksi workshoppia.

Vaikka nimestä saattaa tulla hieman negatiivinen klangi, Tuomio on palvelu, jonka tulemana on hyviä asioita. Jos pohdit verkkosivustosi nykytilaa tai kuinka kehityskelpoinen se on, Tuomio kertoo sen sinulle näppärästi.

Tutkimme sivustosi tekniset ominaisuudet sekä kehityskelpoisuuden, peilaten niitä omiin ajatuksiinne yrityksenne verkkonäkyvyydestä ja tavoitteista tulevaisuudesssa.

Tuomion avulla saatte käsityksen siitä, olisiko teidän järkevää panostaa nykyisen verkkosivustonne kehittämiseen vai kannattaisiko sen sijaan miettiä uudistusta.

Tyypillisesti Tuomio vie teiltä työaikaa tunnin tai pari. On myös hyvä huomioida, että tarvitsemme pääsyn nykyiselle palvelimellenne.

Tuomio