Tukena toimistoille

Tarjotaanko yhdessä asiakkaalle verkkosivusto, joka kaikessa päräyttävyydessään toimii sellaisena brändilähettiläänä ja liidimagneettina, että heikompia hirvittää?

Suomen paras kumppani

Väite on kova, mutta sitä pyritään lunastamaan joka ikinen päivä. Autamme innovatiivisia markkinointiviestintäalan ammattilaisia toteuttamaan asiakkailleen verkkopalveluja, joilla oikeasti on vaikutusta.

Me olemme hioneet kumppanuusprosessit minttiin, jotta yhteistyö on mahdollisimman helppoa. Mikä tärkeintä, kanssamme on kiva tehdä hommia.

Lyömme pöytään kaiken osaamisemme uusimmista tuulista ja moderneista teknologioista. Yhdistämällä näihin luovuutenne, synnytämme verkkopalveluja, joissa ei todellakaan tyydytä keskinkertaiseen.

Kaikkia näitä, yhdessä ja erikseen

  • Konsultointi ja määrittelyt
  • UI/UX
  • Tekninen toteutus
  • Ylläpito ja jatkokehitys

fulmore logo

”Olemme toteuttaneet useita sivustoprojekteja ja asiakkaidemme saittien jatkokehityshommia Mekanismin kanssa. Osaaminen on kohdallaan ja yhteistyö on toiminut hyvin. Vahva suositus.”

JUSSI JUNIKKA
Fulmore Next Gen

Queens logo

”Mekanismi on toteuttanut useita suunnittelemiamme sivustoja ja asiakkaidemme saittien kehityshommia. Arvostamme erityisesti sitä, että heiltä tulee lisäideoita toteutuspuoleen, aikataulut pitävät ja työn laatu on ensiluokkaista.”

KATI VEHKAKOSKI
Mainostoimisto Queens

Kokemusta roppakaupalla

Luovan toimiston työjuhtana olemme toimineet eri malleilla. Meille sopii toimia projekteissa joko vahvasti esillä, tyylikkäästi taka-alla tai jotain siltä väliltä.

Koodia on naputeltu erilaisiin projekteihin jo vuodesta 2006 lähtien, joten isompia kompastuskiviä ei ainoastaan osata vain välttää vaan ne kaivetaan ylös ja perinteiset sudenkuopat täytetään sepelillä. 16 vuoden aikana meille on tullut tutuksi niin isot kuin hieman pienemmät neuvottelupöydät.

Tiimistämme löytyy myös markkinointiviestinnän osaamista ja siksi ymmärrämme todella hyvin luovien toimistojen tarpeita.

Briiffatkaa meille projekti ja me viedään se maaliin sovitussa aikataulussa.

Etsitkö osaavaa ja ketterää kumppania verkkosivu­projekteihin?

Oli kyseessä sitten nopea sparrailu, hintatiedustelu tai tarve syvemmälle ymmärrykselle osaamisestamme ja toimintatavoistamme, varaa Pasin kanssa puhelinpalaveri.