Paljon on nähty, koettu, tehty ja opittu 16 vuodessa, mutta sama innokkuus ja palo on edelleen läsnä. Joka päivä yhä vaan opitaan uutta ja se jos mikä jaksaa koukuttaa!

Miten pysyä vauhdissa mukana?

Alallamme tekninen kehitys on ihan älyttömän vauhdikasta. Mukana pysyminen vaati ketteryyttä, innokkuutta ja virtausten seuraamista. Uudet innovaatiot tuovat usein uusia parempia tapoja tehdä sekä ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää. Lisäksi koodaaminen on tehokkaampaa modernilla tekniikalla.

Pelkällä tekniikalla ei kuitenkaan voiteta kisoja. Ja sama pätee myös verkkosivuprojektiin. Visiomme olla Suomen halutuin kumppani verkkopalveluprojekteihin saavuttaminen vaatii uusien innovaatioiden ja teknologioiden osaamista ja niiden tuomista asiakkaillemme käytäntöön.

Voittajana maaliin

Jokainen projekti on meille kuin koskenlasku- tai purjehduskisa. Ensin kasataan tiimi ja mietitään tavoitteet kisassa. Sitten suunnitellaan reitti ja hiotaan taktiikka kuntoon. Matkaan lähdettäessä kaikki tietävät roolinsa ja kokeneet seilorit pitävät huolen, että kukaan ei jää pulaan. Yllättävän puuskan sattuessa taitava kippari osaa myös ohjata paatin oikeaan suuntaan. Näin homma sujuu jouhevasti ja maalissa voidaan usein todeta olevamme vähintään tyytyväisiä suoritukseen.