WooCommerce verkkokauppa

Perusta kehitystoimesi dataan älä mutuun ja nosta verkkokauppasi myynti uudelle tasolle

Täysiverisen verkkokaupan voi toteuttaa kustannustehokkaasti WordPressilla ja sen WooCommerce-lisäosalla.

Monipuolinen verkkokauppa

Suosittelemme usein asiakkaalle WordPress+WooCommerce yhdistelmää verkkokaupparatkaisuksi. WooCommerce tarjoaa valmiina lähes kaikki verkkokaupan perusominaisuudet sekä myynnillisesti tärkeitä ominaisuuksia kuten vaikkapa kampanjakoodit. Lisäksi suosittuna alustana siihen on saatavilla valmiina integraatiot yleisimpiin maksunvälityspalveluihin (Paytrail, Visma jne.), jolloin erilaiset maksutavat saadaan helposti käyttöön.

Teidän näköinen kauppa

Tärkeä syy WooCommercen suosioon on verkkokaupan nopea pystytys ja sen räätälöitävyys. Usein asiakkaalla onkin tarve räätälöidä kauppaa myös muuten kuin vain ulkoasun osalta. Onneksi meillä on pitkä kokemus tästä alustasta, joten yleensä ”kaikki” toiveet onnistuu. Kokonaisuutta voidaankin lähteä rakentamaan tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta ilman, että verkkokaupan teknisiä rajoitteita tarvitsee juurikaan miettiä.

Osana sivustoa

Se mikä tekee WooCommercesta erityisen on se, että kyse ei ole pelkästä verkkokaupasta vaan verkkosivuista, jossa on mukana verkkokauppa. Muissa ratkaisuissa on tavanomaista, että verkkokauppa on eri osoitteessa kuin yrityksen muu sivusto. Lisäksi pelkkien verkkokauppojen sisällönhallintajärjestelmät ovat valovuoden WordPressiä jäljessä, jolloin muun sisällön tuottaminen tuottesivujen oheen on hankalaa.

WordPress + WooCommerce -ratkaisulla verkkokauppa sulautuu siis osaksi sivustoa tai sivusto sulautuu osaksi verkkokauppaa, kumpi osa nyt onkaan isommassa roolissa. Toki tällä menetelmällä voidaan tehdä myös vain pelkkä verkkokauppa, mutta silloinkin siitä saadaan usein myyvempi hyvän sisältöeditorin ja muokattavuutensa ansiosta. Todella laajoihin verkkokauppoihin WooCommerce ei ehkä ole paras ratkaisu, mutta pienistä keskisuuriin se on todella toimiva.

Mama nuudelit

Varaa maksuton kartoitus

Keskustellaan ja kartoitetaan tarpeesi. Katsotaan olisiko nykyisen kehittäminen vai uuden tekeminen fiksumpaa. Saat meiltä ehdotuksen nopeasti.
Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteydenotto

Tutustu toteutuksiin

Verkkokaupat

Kultaseppä Kulmala

Yksittäisvalmistettuja premium-koruja suoraan verkkokaupasta. Kyllä, luit oikein. Verkkokaupan kautta toki myydään vain osa, mutta katalogina sitä käytetään sitäkin enemmän.

Verkkosivut Verkkokaupat Integraatiot

Pågå

Sivujen näyttävyys toteutuksien tasolle

Pågåssa herättiin siihen, että verkkosivuilla huipputason osaaminen jäi täysin kalustevuokrauksen varjoon. Meillä olikin tarjota heille ratkaisu ongelmaan.

Verkkokaupat Verkkosivut

BYGGFIX

Myös koko brändin voi uudistaa – jos uskaltaa

Mielenkiintoinen projekti, jossa tehtäväksemme tuli miettiä kuinka useampi hieman omaa tietänsä kulkevaa brändiä saadaan konseptoitua yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin syntyi rakennusliikkeen, rautakaupan ja verkkokaupan yhdistävä Byggfix. Uudelle brändille toteutettiin kaksi verkkosivustoa sekä verkkokauppa.