Täysiverisen verkkokaupan voi toteuttaa kustannustehokkaasti WordPressilla ja sen WooCommerce-lisäosalla.

Monipuolinen verkkokauppa

Suosittelemme usein asiakkaalle WordPress+WooCommerce yhdistelmää verkkokaupparatkaisuksi. WooCommerce tarjoaa valmiina lähes kaikki verkkokaupan perusominaisuudet sekä myynnillisesti tärkeitä ominaisuuksia kuten vaikkapa kampanjakoodit. Lisäksi suosittuna alustana siihen on saatavilla valmiina integraatiot yleisimpiin maksunvälityspalveluihin (Paytrail, Visma jne.), jolloin erilaiset maksutavat saadaan helposti käyttöön.

verkkokauppa yritykselle

Teidän näköinen kauppa

Tärkeä syy WooCommercen suosioon on verkkokaupan nopea pystytys ja sen räätälöitävyys. Usein asiakkaalla onkin tarve räätälöidä kauppaa myös muuten kuin vain ulkoasun osalta. Onneksi meillä on pitkä kokemus tästä alustasta, joten yleensä ”kaikki” toiveet onnistuu. Kokonaisuutta voidaankin lähteä rakentamaan tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta ilman, että verkkokaupan teknisiä rajoitteita tarvitsee juurikaan miettiä.

Osana sivustoa

Se mikä tekee WooCommercesta erityisen on se, että kyse ei ole pelkästä verkkokaupasta vaan verkkosivuista, jossa on mukana verkkokauppa. Muissa ratkaisuissa on tavanomaista, että verkkokauppa on eri osoitteessa kuin yrityksen muu sivusto. Lisäksi pelkkien verkkokauppojen sisällönhallintajärjestelmät ovat valovuoden WordPressiä jäljessä, jolloin muun sisällön tuottaminen tuottesivujen oheen on hankalaa.

WordPress + WooCommerce -ratkaisulla verkkokauppa sulautuu siis osaksi sivustoa tai sivusto sulautuu osaksi verkkokauppaa, kumpi osa nyt onkaan isommassa roolissa. Toki tällä menetelmällä voidaan tehdä myös vain pelkkä verkkokauppa, mutta silloinkin siitä saadaan usein myyvempi hyvän sisältöeditorin ja muokattavuutensa ansiosta. Todella laajoihin verkkokauppoihin WooCommerce ei ehkä ole paras ratkaisu, mutta pienistä keskisuuriin se on todella toimiva.

Toteutuksia

Verkkosivut Verkkokaupat

Heila

Lähiruokatorilta makuja ja elämyksiä

Heinolan Heila on elämyksellinen ostos- ja taukopaikka nelostien varressa. Heilasta löydät pientuottajien tuotteita, hyvän ravintolan sekä oman panimon ja viinitilan tuotteita. Toteutimme yhteistyössä Queensin kanssa Heilan sivustouudistuksen verkkokauppoineen.

Vaihtolavapalvelut

Verkkosivut

Verkkokaupat

Vaihtolava­palvelut

Jätteet pois ja maata tilalle

Kun on pihatalkoiden tai remontin aika, jätteet aiheuttavat helposti päänvaivaa. Miten ne saa pois ja paljon lysti maksaa. Jätelavat hinnoitellaan yleensä jätteen painon mukaan, jolloin kuluttajalle loppuhinta on usein mysteeri. Vaihtolavapalvelut tarjoaa kokonaispalvelua suoraan verkkokaupasta ja samalla voit tilata myös maa-aineksia. Mikä sen kätevämpää!