Miksi sinun kannattaisi teettää projektisi meillä?

Siihen on montakin hyvää syytä, mutta tärkein niistä lienee se, että asiakastyytyväisyytemme on huiman korkealla tasolla — siitä emme tingi koskaan.

Tutustu muutamiin case-esimerkkeihin ja niiden lopputuloksiin tai kurkkaile suoraan muutamia sivustototeutuksia.

Verkkosivut

Kiinteistö Varustamo

Kiinteistö Varustamo tunnetaan syväjätehuoltotoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Yrityksen kasvaessa ja liiketoiminnan kehittyessä, sivusto ei kuitenkaan enää palvellut sen tarpeita oikealla tavalla. Suunnittelimme ja toteutimme uuden verkkosivuston käytettävyys edellä ja integroimme sivuston tilausominaisuuden ZeroWaste -järjestelmään.

Verkkosivut

JaloIT

IT-palveluita timanttisella asenteella myös vähän pienemmille yrityksille. Sitä on JaloIT. Aiempi brändi ja sivusto eivät enää olleet samalla sivulla tämän kasvutarinan kanssa. Niinpä suunnittelimme koko yritysilmeen uusiksi sekä loimme modernit verkkosivut tukemaan myyntiä.

Verkkosivut

Kivikylän pizzat

Kivikylän kotipalvaamo toi markkinoille kenties Suomen maukkaimmat valmispizzat. Teimme pizzoille kamppissivut ja sinne pizza-pelin, mitä pelattiin jo parissa viikossa yli 100 000 kertaa. Käy kokeilemassa.

Verkkokaupat

Kultaseppä Kulmala

Yksittäisvalmistettuja premium-koruja suoraan verkkokaupasta. Kyllä, luit oikein. Verkkokaupan kautta toki myydään vain osa, mutta katalogina sitä käytetään sitäkin enemmän.

Verkkosivut

Suomen Florida

Kiinnostaisiko muutto lahteen?

Paljon julkisuuttakin saanut kampanja markkinoi Lahtea Eläkeläisten paratiisina. Teimme Mainostoimisto Queensin suunnittelemalle kampanjasivustolle teknisen toteutuksen. Sivuilta löytyy mm. kartta, mistä voi helposti tutkia Lahden asuinalueita ja sen harrastemahdollisuuksia.

Verkkosivut

Finnish Metagallery

Kansallisgalleria edelläkävijänä metaversumissa

Kansallisgallerian, Decentralandin ja Sitran pilottiprojektissa rakennettiin virtuaaliseen maailmaan digitaalinen kopio vuoden 1900 Pariisin maailmannäyttelyn Suomen paviljongista. Toteutimme verkkosivuston yhteistyössä Netprofilen kanssa.

Verkkosivut

MAMA-nuudelit

Suomen suosituin

Elintarvikebrändin sivuilla on oleellista vahvistaa haluttua mielikuvaa ja tuoda tuotteet ravintoarvoineen selkeästi esille.

Verkkosivut

Ore

Pelkkää terästä!

Saisiko olla saumatonta rakenneteräsputkea tai vaikkapa pyöröterästä valmiiksi sahattuna? Kun myydään terästä, pitää sivuston myös näyttää siltä. Suunnittelimme ja toteutimme uuden kohderyhmää paremmin puhuttelevan verkkosivuston, jossa ulkoasu ja kuvamaailma pistettiin uusiksi sekä myös viestiä kiteytettiin.

Verkkosivut

Netlux.fi

Paketteja Suomeen ja maailmalle

Pitkäaikainen asiakkaamme on jo kasvanut niin isoksi toimijaksi logistiikka-alalla, että oli aika laittaa verkkosivut jälleen kerran remonttiin. Tavoite oli näyttää toiminnan kokoluokka myös sivuilla, lisätä uskottavuutta sekä tuoda pakettiseurannat ja -laskurit asiakkaiden saataville. Katso myös, miten uudistimme Netluxin tilausjärjestelmän.

Integraatiot Ohjelmistot

Netlux

Iso järjestelmä­uudistus, isoja tavoitteita

Toteutimme kuljetusyhtiölle uuden toiminnanohjausjärjestelmän. Katso kuinka tehokkuus voidaan nostaa aivan uudelle tasolle.

Verkkosivut Verkkokaupat Integraatiot

Pågå

Sivujen näyttävyys toteutuksien tasolle

Pågåssa herättiin siihen, että verkkosivuilla huipputason osaaminen jäi täysin kalustevuokrauksen varjoon. Meillä olikin tarjota heille ratkaisu ongelmaan.

Verkkokaupat Verkkosivut

BYGGFIX

Myös koko brändin voi uudistaa – jos uskaltaa

Mielenkiintoinen projekti, jossa tehtäväksemme tuli miettiä kuinka useampi hieman omaa tietänsä kulkevaa brändiä saadaan konseptoitua yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin syntyi rakennusliikkeen, rautakaupan ja verkkokaupan yhdistävä Byggfix. Uudelle brändille toteutettiin kaksi verkkosivustoa sekä verkkokauppa.

Verkkosivut Verkkokaupat

Vaihtolava­palvelut

Jätteet pois ja maata tilalle

Kun on pihatalkoiden tai remontin aika, jätteet aiheuttavat helposti päänvaivaa. Miten ne saa pois ja paljonko lysti maksaa. Jätelavat hinnoitellaan yleensä jätteen painon mukaan, jolloin kuluttajalle loppuhinta on usein mysteeri. Vaihtolavapalvelut tarjoaa kokonaispalvelua suoraan verkkokaupasta ja samalla voit tilata myös maa-aineksia. Mikä sen kätevämpää!

Verkkosivut

Tommi’s Kitchen

KÄSINTEHTYÄ RUOKAA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Tommi’s Kitchen tarjoaa laadukkaat catering- ja ravintolapalvelut pääkaupunki­seudullaTurussa sekä Tampereella. Käy kurkkaamassa sivustolla, saat varmasti veden kielelle!

Integraatiot Ohjelmistot Verkkosivut

Trinket

Painotalon toiminnanohjaus kuntoon

Trinket tarvitsi työkalun, mikä ymmärtää painotalon monisäikeisen toiminnan. Tarkoituksena oli luoda järjestelmä, joka ymmärtää tuotantoprosessin tilauksesta laskutukseen asti. Projektin yhtenä draiverina oli myös laskutuksen integraatio.

Verkkosivut Verkkokaupat

Heila

Lähiruokatorilta makuja ja elämyksiä

Heinolan Heila on elämyksellinen ostos- ja taukopaikka nelostien varressa. Heilasta löydät pientuottajien tuotteita, hyvän ravintolan sekä oman panimon ja viinitilan tuotteita. Toteutimme Mainostoimisto Queensin suunnitelmien pohjalta Heilan sivustouudistuksen verkkokauppoineen.

Verkkosivut Ohjelmistot Integraatiot

EcoIT

Käytetyt IT-laitteet voivat saada uuden elämän

EcoIT on erikoistunut tietoturvalliseen ja vastuulliseen käytettyjen laitteiden kierrätykseen. Suunnittelimme ja toteutimme EcoIT:lle toiminnanohjausjärjestelmän sekä verkkosivuston. Järjestelmän autentikointi toteuttiin Microsoft Azure integraatiolla.

Integraatiot Ohjelmistot Verkkosivut

JR Kuljetus

Kun valmis ohjelmisto ei riittänyt

Jarilla oli hyvä ja vahva käsitys siitä, millainen heidän yrityksensä toiminnanohjausjärjestelmä tulisi olla. Sopivaa ei kuitenkaan markkinoilta valmiina löytynyt, niinpä Jari päätti teettää sellaisen.

Verkkosivut

Proventum

Leasingilla voit rahoittaa melkein mitä tahansa

Oli kyse sitten kaivinkoneesta, sähköpöydästä tai pakkauslinjastosta – voit rahoittaa sen joustavasti leasingilla. Proventumilta saat luottopäätöksen parhaimmillaan saman päivän aikana. Proventumin verkkosivut tuotiin nykyaikaan ja sinne suunniteltiin leasinglaskuri liidimagneetiksi. Kokeile!

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

Crape LKV

Joko sinä tiedät mikä on Crape Army?

Oletpa sitten asuntosijoittaja, ostaja tai myyjä, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua Crape Armyyn. Armylaiset saavat nimittäin tiedot uusista kohteista aina ennen muita. Toteutimme Crapelle välitysjärjestelmän, joka on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu. Integraatiot toteutettiin Etuoveen ja Oikotielle. Samalla Crapen verkkosivut saivat uuden ilmeen.

Valmiina luomaan jotain
uutta ja hienoa?

Jätä meille viesti. Keskustellaan rennosti millaisia haasteita
teidän arjessanne on ja arvioidaan mahdollinen yhteistyöpotentiaalimme.

Yhteydenotto