Miksi sinun kannattaisi teettää projektisi meillä?

Siihen on montakin hyvää syytä, mutta tärkein niistä lienee se, että asiakastyytyväisyytemme on huiman korkealla tasolla — siitä emme tingi koskaan.

Tutustu muutamiin case-esimerkkeihin ja niiden lopputuloksiin tai kurkkaile suoraan muutamia sivustototeutuksia.

Verkkokaupat Verkkosivut Integraatiot

Pågå

Sivujen näyttävyys toteutuksien tasolle

Pågåssa herättiin siihen, että verkkosivuilla huipputason osaaminen jäi täysin kalustevuokrauksen varjoon. Meillä olikin tarjota heille ratkaisu ongelmaan.

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

Trinket

Painotalon toiminnanohjaus kuntoon

Trinket tarvitsi työkalun, mikä ymmärtää painotalon monisäikeisen toiminnan. Tarkoituksena oli luoda järjestelmä, joka ymmärtää tuotantoprosessin tilauksesta laskutukseen asti. Projektin yhtenä draiverina oli myös laskutuksen integraatio.

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

Netlux

Iso uudistus, isoja tavoitteita

Toteutimme kuljetusyhtiölle verkkosivut ja toiminnanohjausjärjestelmän. Katso kuinka tehokkuus voidaan nostaa aivan uudelle tasolle.

Verkkosivut

Nuudelit.fi

Suomen suosituin

Elintarvikebrändin sivuilla on oleellista vahvistaa haluttua mielikuvaa ja tuoda tuotteet ravintoarvoineen selkeästi esille.

Ohjelmistot Verkkosivut Integraatiot

JR Kuljetus

Kun valmis ohjelmisto ei riittänyt

Jarilla oli hyvä ja vahva käsitys siitä, millainen heidän yrityksensä toiminnanohjausjärjestelmä tulisi olla. Sopivaa ei kuitenkaan markkinoilta valmiina löytynyt, niinpä Jari päätti teettää sellaisen.

Verkkosivut

Centero

Pukeutuisitko sinä supersankarin asuun?

Kuvapankkikuvat vai otetaanko itse? Kun firman valokuviin panostetaan, voidaan saada aikaan isoja vaikutuksia ja kukapa meistä ei supersankareista tykkäisi? Centeron supersankarit tarjoavat työasemaympäristöjen ylläpitotyökaluja suuriin it-ympäristöihin sekä palveluntarjoajille. Toteutimme yhteistyössä Fulmore:n kanssa Centeron verkkosivustouudistuksen.

Verkkosivut

Integraatiot

Ohjelmistot

Crape LKV

Joko sinä tiedät mikä on Crape Army?

Oletpa sitten asuntosijoittaja, ostaja tai myyjä, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua Crape Armyyn. Armylaiset saavat nimittäin tiedot uusista kohteista aina ennen muita. Toteutimme Crapelle välitysjärjestelmän, joka on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu. Integraatiot toteutettiin Etuoveen ja Oikotielle. Samalla Crapen verkkosivut saivat uuden ilmeen.

Verkkosivut Verkkokaupat

Heila

Lähiruokatorilta makuja ja elämyksiä

Heinolan Heila on elämyksellinen ostos- ja taukopaikka nelostien varressa. Heilasta löydät pientuottajien tuotteita, hyvän ravintolan sekä oman panimon ja viinitilan tuotteita. Toteutimme yhteistyössä Queensin kanssa Heilan sivustouudistuksen verkkokauppoineen.

Verkkosivut

Auntie

Auntie tukee työhyvinvoinnin kautta onnellisuuttasi

Onko teidän työyhteisössänne stressiä, uupumista, ylisuorittamista ja motivaation puutetta? Ei hätää, sillä Auntie auttaa näissä ja monissa muissa työhyvinvoinnin pulmissa, kaikenkokoisia organisaatioita, toimialasta riippumatta. Toteutimme Auntie:n uuden verkkosivuston yhteistyössä Fulmore:n kanssa.

Verkkosivut

Proventum

Leasingilla voit rahoittaa melkein mitä tahansa

Oli kyse sitten kaivinkoneesta, sähköpöydästä tai pakkauslinjastosta – voit rahoittaa sen joustavasti leasingilla. Proventumilta saat luottopäätöksen parhaimmillaan saman päivän aikana. Proventumin verkkosivut tuotiin nykyaikaan ja sinne suunniteltiin leasinglaskuri liidimagneetiksi. Kokeile!

Verkkosivut

Verkkokaupat

Byggfix

Myös koko brändin voi uudistaa – jos uskaltaa

Mielenkiintoinen projekti, jossa tehtäväksemme tuli miettiä kuinka useampi hieman omaa tietänsä kulkevaa brändiä saadaan konseptoitua yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin syntyi rakennusliikkeen, rautakaupan ja verkkokaupan yhdistävä Byggfix. Uudelle brändille toteutettiin kaksi verkkosivustoa sekä verkkokauppa.

Verkkosivut

Allianssi

Tärkeää nuorisotyötä

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi vaikuttaa sen puolesta, että nuorilla olisi työtä, tekemistä ja terveyttä; että hyvinvointivaltion turvaverkot kannattelevat jokaista nuorta, ja että nuoret voivat vaikuttaa yhteiskuntaan ja olla mukana tekemässä päätöksiä. Toteutimme Nuorisotyöstä Suomesta -selvitykselle verkkosivuston.

Verkkosivut

Integraatiot

Ohjelmistot

EcoIT

Käytetyt IT-laitteet voivat saada uuden elämän

EcoIT on erikoistunut tietoturvalliseen ja vastuulliseen käytettyjen laitteiden kierrätykseen. Suunnittelimme ja toteutimme EcoIT:lle toiminnanohjausjärjestelmän sekä verkkosivuston. Järjestelmän autentikointi toteuttiin Microsoft Azure integraatiolla.

Verkkosivut

Queens

Pikselintarkasti, toiveiden mukaan

Mainostoimisto Queens on monipuolinen mainonnan, markki­noinnin ja viestinnän suunnit­telu­toimisto Lahdessa. Queensilla oli selkeä näkemys siitä, miltä heidän verkkosivustonsa tulisi näyttää ja kuinka sen pitäisi toimia. Pieni laatikkoleikki oli mukava pähkinä purtavaksi. Teimme verkkosivuston teknisen toteutuksen.

Katso mitä voimme tarjota luovien alojen toimistoille.

Valmiina luomaan jotain
uutta ja hienoa?

Jätä meille viesti. Keskustellaan rennosti millaisia haasteita
teidän arjessanne on ja arvioidaan mahdollinen yhteistyöpotentiaalimme.

Yhteydenotto
Tietosuoja