Tekijät

Sopiva sekoitus bisneksen ymmärtäjiä, teknologiaa ja palvelumuotoilua.
Avoin mieli ja ripaus rohkeutta voi usein johtaa kumppanuuteen, jossa kuulumisia vaihdetaan muustakin kuin säästä.

Pasi Kärkkäinen

Perustajaosakas, Toimari

Firman perustaja ja digiarkkitehti, jonka vahvuuksia on isojenkin kokonaisuuksien hahmottaminen. Usein Pasin löytääkin ideoimasta ja suunnittelemasta ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin digitalisoinnin haasteisiin.

Vaikka kaveri on lähes 20 vuoden yrittäjätaustalla monissa liemissä marinoitunut, firman kehittäminen ja uusien asioiden opettelu koukuttaa kuulemma edelleen joka päivä.

Soita 045 110 6838

Hannu Paasonen

Osakas, Senior Full Stack -kehittäjä

Hannu on työskennellyt Mekanismilla puolisen vuosikymmentä ohjelmistokehityksen merkeissä. Alkujaan koulun penkiltä Drupal-koodariksi kaapattu Hannu on kehittänyt osaamistaan jatkuvasti uudempien teknologioiden parissa. Nykyisin käytetyimmät työkalut löytyvätkin JavaScript-maailmasta. Vyön alle on kertynyt useampi projekti sekä lukuisia integraatioita.

Kalle Rassi

Osakas, Suunnittelija ja Senior Web-kehittäjä

Kalle on ollut Mekanismissa mukana melkein alusta asti ja työkalupakkiin onkin kertynyt hyvin monenlaista osaamista. Suurin osa työajasta kuluu kuitenkin koodauksen ja visuaalisen suunnittelun parissa. WordPress-taikurillamme ei mene sormi suuhun erikoisemmissakaan tilanteissa.

Urho

CCO

Urho (Urkki, Urmas) on Mekanismin Espanjan vahvistus ja toimii yrityksen Chief Comfort Officerina. Tarmokas pikkumies, jolla on äärimmäisen tärkeä tehtävä näyttää esimerkillään taukojen ja pienten torkkujen merkitys työssä jaksamisessa sekä piristää koodarin työpäivää aina niiden välillä.

Urhon löytää useimmiten jonkun sylistä tai ihmettelemässä ikkunasta Intiankadun vilkasta elämää. Johtajana rauhallinen tyyppi, mutta aiheuttaa joskus sekasortoa jättämällä puruluitaan ansoiksi pitkin mattoja.

Tosissaan, mutta ei vakavasti

Hyvässä tiimissä työstä nautitaan ja saadaan enemmän aikaiseksi.

Silloin tällöin on hyvä sponttaanisti kokeilla jotain ihan uutta. Joskus niissä jutuissa missä ei ole mitään järkeä, voikin olla eniten järkeä.

Pyysimme asiakkailtamme kuvauksia millainen persoona Mekanismi olisi.

”Mekanismi on rouhea ja rohkea sekoitus sekä hipsteriä että kauluspaitaa. Mekanismi on persoonana rehti, reilu ja suoraselkäinen. Tyyppi, johon uskaltaa luottaa ensitapaamisesta lähtien. Hommat hoidetaan ajallaan alusta loppuun asti ja apua saa aina. Mekanismi on henkilö, jonka puhelinnumeron haluaa tallentaa pikavalintaan.”