Tekijät

Sopiva sekoitus bisneksen ymmärtäjiä, teknologiaa ja palvelumuotoilua.
Avoin mieli ja ripaus rohkeutta voi usein johtaa kumppanuuteen, jossa kuulumisia vaihdetaan muustakin kuin säästä.

Jonni Sairio

Web Developer

Jonni on Mekanismin tuorein WordPress-vahvistus, joka parhaillaan syventää osaamistaan näyttävien verkkosivukokonaisuuksien parissa.
Aikuisiällään uramuutoksen tehnyt Jonni etenee nyt päättäväisesti kohti intohimojaan WordPress-guruksi.

Vapaa-ajalla Jonni käy nostelemassa puntteja ja kesäisin frisbeegolfkiekot lentävät. Kesällä toimistolle päräytetään, milläs muullakaan kuin uudenkarhealla moottoripyörällä.

Myös IT-aiheiset omat projektit ovat osa Jonnin vapaa-aikaa, sillä hän haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan.

Kalle Rassi

WordPress-artesaani

Kalle on ollut Mekanismissa mukana melkein alusta asti ja työkalupakkiin onkin kertynyt hyvin monenlaista osaamista. Suurin osa työajasta kuluu kuitenkin koodauksen ja visuaalisen suunnittelun parissa. WordPress-taikurillamme ei mene sormi suuhun erikoisemmissakaan tilanteissa.

Työmatkat on Kallen mielestä mukavinta taittaa pyörällä – myös talvella. Koris, frisbeegolf ja erilaiset kulttuuririennot ovat mieluisia ajanvietteitä. Lisäksi 1920-luvun puutalon kunnossapito takaa, ettei tekeminen varmasti lopu kesken.

Hannu Paasonen

Full Stack Developer

Hannu on työskennellyt Mekanismilla puolisen vuosikymmentä ohjelmistokehityksen merkeissä. Alkujaan koulun penkiltä Drupal-koodariksi kaapattu Hannu on kehittänyt osaamistaan jatkuvasti uudempien teknologioiden parissa. Nykyisin käytetyimmät työkalut löytyvätkin JavaScript-maailmasta. Vyön alle on kertynyt useampi projekti sekä lukuisia integraatioita.

Vapaa-aika kuluu avopuolison, kolmen kissan, ison koiran ja ystävien seurassa. Koronaletti-projekti on yhä kesken…

Teemu Hurmeranta

Software Architect

Pitkän linjan IT-mies joka on nähnyt lukuisten teknologioiden ja järjestelmien tulevan ja menevän. Tällä alalla vain muutos on varmaa ja muutoksessa mukana pysyminen elinehto – ja juuri se pitää hommat mielenkiintoisina. Hänen intohimonsa on varmistaa, että ei vain tehdä kuten aina on tehty, vaan joka projektista opitaan vielä pikkaisen paremmiksi kuin ennen.

Mekanismilla Teemu osallistuu ERP-toteutuksiin läpi koko projektin ollen mukana speksauksesta tekniseen suunnitteluun, toteutukseen ja aina ylläpitoon asti. Töiden jälkeen onkin aika vaihtaa päätehtäviin eli pikkulapsiperheen isänä toimimiseen, mikä takaa, että vapaa-ajalle ei tarvitse erikseen keksiä tekemistä.

Pasi Kärkkäinen

Toimari, yrittäjä

Firman perustaja ja digiarkkitehti, jonka vahvuuksia on isojenkin kokonaisuuksien hahmottaminen. Usein Pasin löytääkin ideoimasta ja suunnittelemasta ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin digitalisoinnin haasteisiin.

Digihommien tasapainottajina toimii koris, crossfit ja mökkipuuhat.

Vaikka kaveri on lähes 20 vuoden yrittäjätaustalla monissa liemissä marinoitunut, firman kehittäminen ja uusien asioiden opettelu koukuttaa kuulemma edelleen joka päivä.

Soita 045 110 6838

Urho

CCO

Urho (Urkki, Urmas) on Mekanismin Espanjan vahvistus ja toimii yrityksen Chief Comfort Officerina. Tarmokas pikkumies, jolla on äärimmäisen tärkeä tehtävä näyttää esimerkillään taukojen ja pienten torkkujen merkitys työssä jaksamisessa sekä piristää koodarin työpäivää aina niiden välillä.

Urhon löytää useimmiten jonkun sylistä tai ihmettelemässä ikkunasta Intiankadun vilkasta elämää. Johtajana rauhallinen tyyppi, mutta aiheuttaa joskus sekasortoa jättämällä puruluitaan ansoiksi pitkin mattoja.

Tosissaan, mutta ei vakavasti

Hyvässä tiimissä työstä nautitaan ja saadaan enemmän aikaiseksi.

Silloin tällöin on hyvä sponttaanisti kokeilla jotain ihan uutta. Joskus niissä jutuissa missä ei ole mitään järkeä, voikin olla eniten järkeä.

Pyysimme asiakkailtamme kuvauksia millainen persoona Mekanismi olisi.

”Mekanismi on rouhea ja rohkea sekoitus sekä hipsteriä että kauluspaitaa. Mekanismi on persoonana rehti, reilu ja suoraselkäinen. Tyyppi, johon uskaltaa luottaa ensitapaamisesta lähtien. Hommat hoidetaan ajallaan alusta loppuun asti ja apua saa aina. Mekanismi on henkilö, jonka puhelinnumeron haluaa tallentaa pikavalintaan.”