Verkkosivut

Olemme erikoistuneet luomaan huipputason verkkosivuja WordPressilla. Osaavan kumppanin kanssa maailman suosituimmalla sisällönhallintajärjestelmällä voidaan tehdä lähes ihmeitä.

Innostavia projekteja

Ihminen saa hämmästyttävän paljon aikaan, kun tekeminen on mielekästä. Jos homma tökkii jossain kohtaa, myös panostus tekemiseen vähenee.

Jotta tekeminen olisi innostavaa ja tehokasta, autamme, ideoimme ja sparraamme kanssanne koko projektin ajan sekä sen jälkeen. Samalla lopputuloksestakin tulee usein toiveitakin parempi ja, mikä mukavinta, työviikostasi verkkosivuprojektin verran stressittömämpi. Selkeä roadmap ja aikataulutus auttaa meitä pääsemään yhdessä hienosti maaliin.

Vaikuttava ulkoasu

Kokeneet suunnittelijamme luovat sivustollesi ulkoasun, joka suunnitellaan vastaamaan täydellisesti brändisi visuaalista ilmettä. Designerin syvä ymmärrys WordPressin toiminnallisuuksista ja mahdollisuuksista takaa näyttävän lopputuloksen ilman kompromisseja.

Vaikuttava ulkoasu ja rakenne viimeistelevät mieleenpainuvan käyttökokemuksen.

Ensiluokkainen käyttökokemus

Käytettävyyden (UX) suunnittelu pohjautuu kokemukseen ja analytiikkaan. Käyttökokemussuunnittelulla on ratkaiseva rooli luoda vankka yhteys asiakkaan ja tuotteen tai palvelun välillä. Asiakkaat ovat verkossa ja tekevät ostoksensa suurimmalta osin mobiililaitteilla. Verkkosivua on oltava helppo käyttää kuitenkin myös vaikka älytelevisiolla.

Helppokäyttöinen verkkosivusto, jossa on hyvin suunnitellut ostopolut, konvertoi mainiosti ja saa asiakkaaltasi kiitosta.

Käytettävyys on keskeisessä roolissa myös siinä, miten rakennamme sivuston. Sisällön muokkaamisen ja lisäämisen on oltava helppoa.

Suorituskyky ja tekninen laatu

Erinomaisen suorityskyvyn, nopeat latausajat ja mainiot jatkokehitysmahdollisuudet takaa vuosia kehittämämme tekninen alusta. Sen avulla käynnistämme uudet projektit vikkelästi ja asiakaskohtaisia toiminnallisuuksia ja muita kustomointeja päästään työstämään heti projektin alussa.

Oma tekninen alustamme tuo projekteihin kustannustehokkuutta. Nopeimmillaan projekteja viedään läpi 4-6 viikossa.

Tuki ja asiakaspalvelu

Kun sinulla asiakkaanamme on mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia, soita meille. Mikäli vastausta ei meiltä löydy, laajasta verkostostamme löytyy varmasti ainakin oikea suunta, johon voimme sinua ohjata. Tukea tarjoamme asiakkaillemme puhelimitse, sähköpostilla, tiketeillä, Slackillä ja savumerkein.

Väittäisimme yhdeksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, ellei jopa paras.

WordPress Huolenpito™ ja jatkokehitys

Todennäköisesti haluat, että WordPress-verkkosivusi toimii nopeasti, käy ja kukkuu viimeisen päälle ilman käyttökatkoja ja on jatkuvasti ajantasalla, sekä tietoturvallinen. Huolenpitopalvelumme takaa tämän ja paljon muuta.

Koska valitsit meidän toteuttajaksi, on sivustosi toteutettu laadukkaalla ja puhtaalla koodilla. Tästä syystä jatkokehitys on todella helppoa ja mutkatonta. Myös kustannukset pysyvät maltilllisina.

WordPress-verkkosivun hinta

Teemme parasta laatua ja vedämme projekteja hyvällä fiiliksellä. Otamme miellämme siitä kokonaisvastuun ja kevennämme sinun työtäsi.

Helpon ja mukavan projektin lisäksi asiakkaamme saavatkin usein enemmän kuin odottivat.

WordPress-toteutustemme hinta tyypillisesti 8 000 – 20 000 €. Hintaan vaikuttaa moni tekijä. Simppelin one-pager kamppissivuston rakennus voi toki olla edullisempikin.

Laajat ja vaativammat ratkaisut, verkkokaupat ja erilaiset integraatioita vaativat sivustot voivat toisaalta olla työmäärällisesti myös merkittävästi enemmän.

Kevyempiin tarpeisiin olemme konseptoineet Fiksu -ratkaisun, johon voit tutustua tästä.

Asiakastarinoita

Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja projekteja, joista voimme olla aidosti ylpeitä. Koostimme muutamia erilaisia menestystarinoita referensseiksi.

Ideoita projektiisi

Sovitaan palaveri, käydään yhdessä läpi tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Jos emme päädy tekemään teille tarjousta, saat varmasti hyviä vinkkejä jatkoon.

Avaa chatti
Kysy tästä.
Moikka!
Jos mitä tahansa kysymyksiä herää,
nakkaa viestiä :)