WordPress verkkosivut

Olemme erikoistuneet luomaan huipputason verkkosivuja WordPressilla. Seuraamme uusimpia trendejä maailmalla, jotta asiakkaanamme voisit olla alasi edelläkävijä ja viestiä nykyaikaisuutta. Suunnittelumme keskiössä on projektille asetetut tavoitteet, niiden saavuttaminen ja ylittäminen.

Tuoretta teknologiaa

Webbi kehittyy niin kovaa vauhtia, että hetkeksikään ei voi tuudittautua tekemään vain vanhalla hyväksi todetulla tavalla ja teknologialla. Me jos joku tiedämme sen. Emme olisi tässä 16 vuoden jälkeen, jos katseemme ei olisi koko ajan tulevaisuudessa. Toki välillä on myös kiva muistella vaikkapa miten Internet Explorer 6 aiheutti pelkkiä ongelmia meidän alkuvuosina (nykyään Apple yrittää kovasti riistää Microsoftilta tätä kruunua). Ketterä tiimi mahdollistaa, että uudet tuulet voidaan ottaa nopeasti mukaan kehitysprosesseihimme.

Kun muilla nousee
kädet pystyyn

Laadusta tinkimättä

Kokemuksen karttuessa emme ole enää joutuneet kieltäytymään projektista siitä syystä, että se olisi ollut meille liian haastava toteutettavaksi. Sen sijaan olemme olleet useamman kerran mukana pelastamassa verkkosivuprojekteja, joissa toteutuksen taso ei aina ole saavuttanut asiakkaan toiveita ja tavoitteita.

Meillä on erittäin kattava näkemys siitä mihin WordPress alustana soveltuu ja millä vaihtoehtoisesti haastavammat projektit kannattaa toteuttaa. Tämä ymmärrys kumpuaa Mekanismin monipuolisesta osaamisesta ja siksi rakastamme monipuolisia projekteja ja haasteita.

Verkkosivujen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä tilaus- ja toiminnanohjausjärjestelmiä sekä integraatioita verkkosivujen ja erilaisten verkkopalveluiden välille.

Työn suola meille on päästä tekemään erilaisia projekteja yksinkertaisista monimutkaisiin kokonaisuuksiin.

Suunnittelu on onnistuneen
projektin kulmakivi

Suunnittelun tärkeyttä on vaikea korostaa liikaa. Varsinkin, jos ollaan kehittämässä vaikka toiminnanohjausjärjestelmää, on prosessikaaviot jumpattava huolella kuntoon. Tässä me saatamme joskus myös haastaa ja pöllyttää asiakkaidemme prosesseja, jotta saamme kaivettua kaikki potentiaaliset parannuskohteet esille.

Asiakkaan toiminnan ymmärtäminen onkin osa meidän työtä, se ohjaa tekemistämme vahvasti. Tämä toimintatapamme ymmärtää asiakkuuksiamme syvällisesti on suonut meille monta hauskaa hetkeä ja valtavan määrän tietoa monelta toimialalta aina nuudeleista valtamerilaivojen potkureihin. Tiedätkö muuten mikä on Suomen suosituin maku nuudeleissa ja on samalla myös vegaaninen tuote?

Kannattaako valita WordPress?

Kannattaa. WordPress on ollut pitkää meillä SE oikea verkkosivualusta, mutta aina ei ole ollut näin. Verkkosivuja olemme vuosien varrella tehneet lähes kymmenen eri julkaisujärjestelmän päälle. WordPress on nykyään kansainvälisesti ylivoimaisesti suosituin verkkosivualusta ja jälkiviisaana on mukava todeta, että teimme oikean valinnan useita vuosia sitten.

WordPressillä on paljon hyviä puolia: se on vapaata lähdekoodia, sillä on paljon kehittäjiä, se on ketterä ja se myös uudistuu. Varjopuolena suosiolle on tietysti alttius hakkeroinnille. Tätä varten meillä on monia tietoturvaa lisääviä työkaluja pakissa ja asiakkaillemme räätälöity Huolenpitopalvelu tekemillemme sivustoille.

Varmasti tulee kuitenkin aika, jolloin myös WordPress kohtaa voittajansa vaikkei sellaista olekaan vielä näköpiirissä. Silloin meilläkin puhaltaa varmasti uudet tuulet.

Sivujen muokkaus on muuttunut radikaalisti

Nykyaikainen sisällön muokkaus

WordPressin lohkoeditori (aka Gutenberg) on mullistanut verkkosivujen taittamisen. Moni varmasti muistaa kuinka sivujen sisältöjä muokattiin Word-tyylisellä editorilla (wysiwyg). Koska tämä tyyli oli niin kömpelö ja virhealtis, hämmennettiin soppaa monimutkaisilla lisäkentillä. Nykyään modernit sivut rakennetaan lohkoeditorilla, joka mahdollistaa huomattavasti monimuotoisempien sivujen rakentamisen helposti ja intuitiivisesti.

Meille on aina ollut tärkeää tehdä sivujen muokkaus asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja siksi meidän wordPress sisältää paljon pieniä parannuksia tavalliseen asennukseen verrattuna.

Laadukkaat WordPress verkkosivut yrityksellesi?

Eiköhän tehdä Teille näyttävät, huipputason verkkosivut, jotka löytyvät Googlesta? Laadukkailla verkkosivuilla erotut kilpailijoistasi ja mikä parasta – ne ovat myyntikone, joka ei nuku!

Webhosting ja huolenpito

Jotta verkkosivut toimivat rivakasti ja ylläpito sujuvaa, on palvelimen oltava kunnossa. Lisäksi huolta haavoittuvuuksista voidaan pienentää merkittäväisti säännöllisillä päivityksillä sekä varmuuskopiolla.

Asiakastarinoita

Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja projekteja, joista voimme olla aidosti ylpeitä. Koostimme muutamia erilaisia menestystarinoita referensseiksi.

Tarkista verkkosivustonne tila ja kehitysmahdollisuudet

Jätä meille viesti, niin tarkistamme sivustonne kehityspotentiaalin.
Saat meiltä auditoinnin sivuston tämän hetken tilasta ja sen kehityskelpoisuudesta.

Pyydä tarjous