Hosting ja Huolenpito

Jotta järjestelmät käy ja kukkuu verkossa ilman katkoja, tarvitaan huippuluokan palvelin. Tietoturvan kannalta verkkosivustojen päivityksistä huolehtiminen on kriittisen tärkeää.

Luotettava ja ympäristö­ystävällinen Webhosting

Toimivaa ei kannata vaihtaa, mutta jos satut tarvitsemaan verkkosivustollesi loistavaa webhostingia, olemme lähes 20 vuoden aikana ehtineet kokeilemaan mitä erilaisempia palveluita ja kumppaneita. Joskus on suoraan sanoen menty takapuoli edellä puuhun. Lopulta löysimme kumppanin, joka myös lunastaa kovat lupauksensa.

Kotimainen UpCloud tarjoaa mitä suuremmissa määrin luotettavuutta, joka on näissä hommissa kaikkein merkityksellisintä. Uptimen luvataan olevan 100%! Helsingissä sijaitsevat palvelimet toimivat 100% uusiutuvalla energialla. Tämän lisäksi he sanovat vaatimattomasti olevansa maailman nopein. Testattu on ja toimii.

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, on asiakkaiden verkkosivustot ja muut bisneskriittiset järjestelmät jo vuosia rullanneet UpCloudin maailman nopeimmilla pilvipalvelimilla Helsingissä. Alusta mahdollistaa Enterprise-tason palvelimen saatavuuden sekä ennen näkemättömän nopean suorituskyvyn.

Yhdessä tai erikseen

Webhostingin ja Huolenpidon voimme tarjota yhdessä tai vain jomman kumman. Palvelun kustannus riippuu hieman sivuston laajuudesta mutta usein siihen riittää peruspaketti:
Webhosting 23 € ja Huolenpito 55 €/kk

Mekanismi Huolenpito™

Jotkut palveluntarjoajat kutsuvat sitä verkkosivujen ylläpidoksi mutta meillä se tarkoittaa myös muuta. Tarjoamme Huolenpitopalveluamme vain joko meidän itse toteuttamiimme verkkosivustoihin tai tiukan Tuomio -auditin läpikäyneille ja siitä vihreää valoa Huolenpidon osalta saaneille verkkosivustoille.

Huolenpitopalvelumme sisältää toki WordPressin ja sen lisäosien päivittämisen. WordPressin päivityksiä ei kuitenkaan tehdä automaattisesti mihin kellonaikaan tahansa, vaan hallitusti määriteltyinä ajankohtina, jolloin meillä on kovimmat expertit näppiksen ääressä siltä varalta, mikäli jotain poikkeavaa tapahtuisi. Päivityksen jälkeen sivustojen toiminta testataan.

Palveluun kuuluu myös erinäisiä tietoturvatoimintoja, sivuston tekninen valvonta, tukipalvelumme käytön sekä maksutonta konsultointia, mikäli havaitsemme sivustollasi kehitettävää. Teemme taustalta pieniä mutta tärkeitä toimia sivustosi toiminnan takaamiseksi, koska meille on tärkeää, että sivustosi on aina toiminnassa.

WordPress ylläpito

Haluaisitko
kuulla lisää?

Jätä meille viesti. Palaamme asiaan viimeistään seuraavana työpäivänä!

Yhteydenotto