MODERNIT JA TEHOKKAAT KOTISIVUT 2980 €

Kotisivut, jotka löytyy hyvin Googlesta! Maksu kätevästi osissa.

Yritykselle voi saada edulliset kotisivut tonnilla, mutta laadukkaaseen ratkaisuun se budjetti ei ihan riitä. Kannattaa kuitenkin tutustua suosittuun Fiksu-konseptiimme tarkemmin, koska se voi hyvinkin ratkaista tarpeesi, jos etsit edullista ja laadukasta kotisivua.

Edulliset kotisivut yritykselle laadusta tinkimättä

Ymmärrämme, että yritykset ovat erilaisia mutta pienemmissä yrityksissä kotisivujen osalta tarpeet ovat kuitenkin hyvin samankaltaisia. Löimme viisaat päämme yhteen ja pohdimme kuinka voisimme toteuttaa verkkosivut siten, että ne ovat teknisesti äärimmäisen laadukkaat, mutta niiden hinta olisi merkittävästi alhaisempi kuin laajemmissa projekteissamme?

Tähän tarpeeseen syntyi Mekanismi Fiksu -kotisivukonsepti! Nykyisin huippusuosittuun konseptiin olemme kulminoineet rautaisen osaamisemme kevyempiä tarpeita varten. Fiksu-konseptissa huippuammattilaisemme suunnittelevat ja toteuttavat yrityksellesi modernin kotisivun, jossa sinun tehtäväksesi jää lähinnä vain ihailla kokonaisuutta ja odottaa uusia liidejä. Tietenkin kuuntelemme tarpeesi ja toiveesi herkällä korvalla ennen työn alkamista.

Sinun ei nimittäin tarvitse osata tai tietää mikä toimii tai mikä on tätä päivää, vaan 17 vuoden kokemuksella viemme projektin maaliin vaivattomasti ja nopeasti.

Siksi pystymme tarjoamaan hyvin kustannustehokkaan ratkaisun. Mekanismi Fiksu pitää sisällään kaiken oleellisen mitä laadukkaaseen kotisivutoteutukseen kuuluu.

Esittelemme mielellämme sinulle Fiksu demosivuston, jotta voit nähdä ja kokeilla sitä ihan itse!

Edulliset kotisivut yritykselle 2980 €

Tarjoamme kaupan päälle 3 kk webhostingin ja ylläpidon, laskunkin voit maksaa kätevästi erissä.
Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Lue lisää ylläpidosta.

Laadukkaat kotisivut yritykselle edullisesti

Kotisivujen edullinen hinta ei meillä tarkoita, että laadusta tingittäisiin – päinvastoin. Fiksu-konsepti tarjoaa erittäin laadukkaasti toteutetut kotisivut, jotka sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten selkeän käyttöliittymän, tyylikkään ulkoasun brändättynä yrityksesi näköiseksi ja tietysti nopeat latausajat. Kotisivut, jotka toimivat todella hyvin kännykällä.

Fiksu on toteutettu laadukkaalla ja puhtaalla koodilla. Tästä syystä sivusto kestää aikaa, eikä happane vuosien saatossa. Sen jatkokehitys on todella helppoa sekä mutkatonta ja kustannukset pysyvät jatkossakin maltilllisina.

Tarjoamme myös kotisivuille tärkeitä hakukone­optimointi­palveluita, jotta sivusi löytyvät helposti Googlen hakutuloksista ensimmäisten joukossa.

Kasvu­kumppani myös haastavimpiinkin projekteihin

Tarjoamme myös edullisemman Fiksu-konseptin ohella täysin räätälöityjä verkkosivutoteutuksia. Olemme vuosien aikana luovineet läpi satoja projekteja ja olemme kuin kotonamme todella laajoissa ja haastavissa kokonaisuuksissa.

Tuki ja asiakaspalvelu

Kun olet hankkinut kotisivut yrityksellesi meiltä ja sinulla asiakkaanamme on mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia, autamme nopeasti. Pystymme löytämään vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen laajasta verkostostamme. Tukea tarjoamme asiakkaillemme puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla, tiketeillä, Slackillä tai savumerkein.

Väittäisimme yhdeksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, ellei jopa paras.

Tarjoamme tarvittaessa myös kaikki webhosting– ja ylläpitopalvelut.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja yrityksille erilaisiin tarpeisiin. FIksu konsepti tarjoaa edullisen ja laadukkaan ratkaisun.
Osaamme suunnitella ja toteuttaa laadukkaita ja edullisia kotisivuja yrityksille.

Kiinnostuitko? Sovitaan palaveri.

Oli kyseessä sitten nopea sparrailu, hintatiedustelu tai tarve syvemmälle ymmärrykselle osaamisestamme ja toimintatavoistamme, varaa Pasin kanssa palaveri.

Voit myös pirauttaa Pasille suoraan 045 110 6838

Asiakkaitamme