Ohjelmisto­suunnittelu
ja prosessien digitalisointi

 

Päivittäisiä rutiinitöitä digitalisoimalla ja siten tehostamalla saadaan kuukausi- ja vuositasolla aikaan merkittäviä kustannussäästöjä. Olipa kyse sitten tilausten vastaanottamisesta ja käsittelystä, tuntien kirjaamisesta tai vaikkapa laskuttamisesta.

Tyypillinen asiakkaalle toteuttamamme ohjelmisto liittyy joko operatiivisen toiminnan tehostamiseen tai asiakaskokemuksen parantamiseen. Usein molempiin.

Lue lisää

 

Rakennamme kevyitä, hyvin skaalautuvia, visuaalisesti miellyttäviä ja tehokkaita palvelukokonaisuuksia.

 

Miksi en hankkisi valmista ohjelmistoa?

Aina markkinoilta ei löydy oman yrityksen tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa järjestelmäratkaisua tai ohjelmistoa, josta löytyy sopivat ominaisuudet. Mikäli sellainen valmiina löytyy, saattaa se olla kallis ja monsterimainen kokonaisuus, jota on raskasta käyttää. Valitettavasti useinkaan se ei joko täytä täysin kaikkia olemassa olevia tarpeita tai niitä on tuhottomasti liikaa ja suurin osa on tarpeettomia. Ohjelmiston tehokkuus jää puolitiehen.

Me räätälöimme ohjelmistoja yrityksille täysin niiden omien tarpeiden pohjalta. Tutustumme tarkoin yrityksen toimintamalleihin, sparraamme asiakkaidemme kanssa parhaimman ratkaisun ja suunnittelemme ohjelmistoon tarvittavat työkalut.

Käyttäjäkohtaisesti suunnitellen

Mitä enemmän ominaisuuksia tarvitaan, sitä haastavampaa on tehdä ohjelmistosta helppokäyttöinen. Me pyrimme aina siihen, että eri käyttäjäryhmien prosesseista tehdään hyvin selkeitä, yksinkertaisia ja palvelemaan juuri tiettyä käyttäjää.

Esimerkiksi asentaja käyttää samaa järjestelmää hyvin eri tavalla ja eri vaiheessa työprosessia kuin vaikkapa laskuttaja. Tällöin eri käyttäjille ja eri vaiheille tehdään omat käyttöliittymät, joista on karsittu kaikki turha pois.

Kun järjestelmä on helppokäyttöinen, kynnys käyttöönottoon on matalampi ja siitä saadaan kaikki hyöty irti.

 

Integraatiot muihin järjestelmiin

On tärkeää, että käyttäjät voivat käyttää järjestelmää nopeasti missä ja milloin vain, erityisesti mobiililaitteilla.

Yrityksellä on usein käytössään taloushallinnon ohjelmisto joka sisältää laskutusominaisuuden. Tällöin integroimme ohjelmistomme osaksi taloushallinnonohjelmistoa, jolloin voimme luoda ja siirtää esimerkiksi valmiit toimitukset tai tapahtumat laskuiksi taloushallintoon odottamaan asiakkaille lähettämistä.

Pitääkö kaikki laittaa uusiksi ja tehdä alusta?

Suunnittelemme ja toteutamme sen osan workflowsta, jonka yritys todella tarvitsee saadakseen merkittäviä kustannussäästöjä. Lisäksi integroimme kokonaisuuteen olemassa olevat järjestelmät niiltä osin, kun se koetaan järkeväksi. Tyypillisesti esimerkiksi yrityksen käytössä olevasta varastonhallinta- laskutus- tai kirjanpito-ohjelmistosta ei tarvitse luopua, mikäli se on hyväksi havaittu.

Yleensä ensin ratkaisemme asiakkaan akuuteimmat ongelmat. Tämän jälkeen voidaan keskittyä lisäämään ominaisuuksia ja tarvittavia integraatioita asiakkaan kanssa tehdyn kehityssuunnitelman mukaisesti.

Näin asiakas pääsee nopeammin käyttämään ohjelmistoa ja samalla kehityskustannukset jakautuvat pidemmälle aikavälille.

Sovelluksen käyttöönoton jälkeen kustannussäästöt näkyvät nopeasti työn tehokkuudessa ja työajan järkevämmässä käytössä. Tyypillisesti sovelluskehityksen rahalliset panostukset maksavat itsensä takaisin vuodessa.

 

Katso esimerkkejä
viimeisimmistä projekteistamme