Kotisivut yritykselle

Meidän erikoisalaamme on luoda laadukkaita, huipputason kotisivuja yrityksille WordPressilla. Me kykenemme maailman suosituimmalla sisällönhallintajärjestelmällä toteuttamaan villeimmätkin haaveesi sivuston ulkonäön ja sen teknisen suorituskyvyn suhteen.

WordPress-kotisivut

Olit sitten minkä tahansa toimialan yritys, vuonna 2023 kotisivujen olemassaolo on elinehto pärjäämiselle jossain määrin. Kotisivusi edustavat yritystäsi verkossa ja ne voivat oikeanlaisesti toteutettuna olla sinulle myyntitykki, joka ei nuku. Eli niiden kehittämiseen kannattaa panostaa.

Me Mekanismilla haluamme auttaa asiakkaitamme heidän tarpeissaan ja ennen kaikkea ylittää heidän odotuksensa. Pyrimme tähän jokaisessa projektissa ja olemmekin palautteiden perusteella onnistuneet todella hienosti. Kokemusta löytyy hyvin monenlaisilta toimialoilta ja toimintavuosiakin on kertynyt vyön alle reilu 17.

Kotisivuprojekteissa me ideoimme ja sparraamme kanssasi heti alusta lähtien sekä pidämme huolen, että projektit viedään maaliin sovitussa aikataulussa ja budjeteissa pysyen. Tällöin lopputuloksestakin tulee usein toiveitakin parempi ja, mikä mukavinta, työviikostasi kotisivuprojektin verran stressittömämpi. Me kutsumme tätä projektin virittämiseksi.

laadukkaat kotisivut yrityksellesi

Miksi hankkia kotisivut yrityksellesi meiltä?

Kuten yllä jo mainitsimmekin, pidämme hyvää huolta asiakkaistamme ja varmistamme, että projektin lopputulos tulee hämmästyttämään sinut positiivisesti. Maininnan arvoisia konkreettisia huomioita kuitenkin ovat:

  • Saat ulkoisesti näyttävät ja suorituskykyiset kotisivut ilman rajoituksia. Kykenemme siis toteuttamaan villeimmät visiosi, johon muualla ei välttämättä pystytä.
  • Yrityksesi ja palvelusi löytyvät Googlesta. Tarjoamme myös erillistä hakukoneoptimointi-palvelua, jos haluat päätyä yritystoimintasi tärkeillä hakusanoilla kukkulan kuninkaaksi Googlen ykkössivulle.
  • Sisältömuutosten helppous: Olemme panostaneet sisältömuokkaimeen asiakkaidemme näkökulmasta huomattavasti – Teet helposti ja vaivatta muutoksia sivustollesi itse, vaikka tietokone ei niin hyvin näpeissä pysyisikään.
  • Rajaton skaalautuvuus: Eli emme käytä valmiita sivupohjia tai teemoja. Teemme kaiken räätälöidysti juuri sinun tarpeitasi varten. Näin varmistamme, että tulevaisuuden jatkokehitysmahdollisuudet ovat viritetty huippuunsa. Esimerkiksi mikäli haluat myöhemmin liittää sivustollesi verkkokaupan tai muita suurempia kokonaisuuksia, niiden liittäminen kotisivuihisi ei tule olemaan ongelma.

Kokeneet suunnittelijamme luovat sivustollesi ulkoasun, joka suunnitellaan vastaamaan täydellisesti brändisi visuaalista ilmettä. Syvä ymmärryksemme WordPressin toiminnallisuuksista ja mahdollisuuksista takaa näyttävän lopputuloksen ilman kompromisseja.

Vaikuttava ulkoasu ja rakenne viimeistelevät mieleenpainuvan käyttökokemuksen ja tästä emme tingi.

Laadukkaat kotisivut tukemaan liiketoimintaasi

Laadukkaalla käyttökokemuksella saat mahdollisuuden luoda vankan yhteyden mahdollisen asiakkaasi ja tuotteiden tai tarjoamiesi palveluidesi välille, heti ensi metreistä lähtien, kun he astuvat sivustollesi. Nykyään asiakkaat ovat verkossa ja tekevät ostoksensa yhä enemmän käyttäen erilaisia mobiililaitteita. Kotisivujesi on oltava siis selkeät ja helppokäyttöisiä kaikilla laitteilla.

Helppokäyttöinen verkkosivusto, johon ostopolut ja yleinen käyttökokemus on tarkasti mietitty, konvertoi tutkitusti tehokkaammin ja saa asiakkaaltasi kiitosta.

Käytettävyys on oleellisessa roolissa myös meidän tekemisessämme. Sisällön muokkaamisen ja lisäämisen on oltava helppoa ja näihin olemmekin panostaneet merkittävästi.

kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle kustannus­tehokkaasti

Ensiluokkaisen suorityskyvyn, nopeat latausajat ja mainiot jatkokehitysmahdollisuudet takaa vuosia kehittämämme WordPress-alusta. Oman WordPress-teemamme avulla käynnistämme uudet projektit nopeasti ja asiakaskohtaisia toiminnallisuuksia ja muita kustomointeja päästään työstämään jo heti projektin alussa.

Oma tekninen alustamme tuo projekteihin kustannustehokkuutta. Nopeimmillaan projekteja viedään läpi jo muutamassa viikossa.

Me autamme sinua

Me olemme tukenasi niin projektin aikana kuin sen jälkeenkin. Kun sinulla asiakkaanamme on mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia, voit aina soittaa meille. Mikäli emme jostain syystä löydä sinulle vastausta, laajasta verkostomme löytyy varmasti oikea suunta, johon voimme sinut ohjata. Tarjoamme tukipalveluita asiakkaillemme puhelimitse, sähköpostilla, tiketeillä, Slackillä ja savumerkein.

Väittäisimme yhdeksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, ellei jopa paras.

kotisivut yritykselle

WordPress-kotisivujen Huolenpito™

Todennäköisesti haluat, että WordPress-kotisivusi toimivat nopeasti ja kukkuvat ilman ongelmia tai käyttökatkoja, sekä pysyvät tietoturvallisena. Huolenpitopalvelumme takaa nämä ja paljon muuta.

WordPress-kotisivun hinta

Teemme vain parasta laatua ja toteutamme projekteja hyvällä fiiliksellä. Otamme miellämme siitä kokonaisvastuun keventääksemme sinun taakkaasi kotisivuprojektin verran.

Helpon ja mukavan projektin lisäksi asiakkaamme saavatkin usein enemmän kuin odottivat.

WordPress-kotisivujemme hinta vaihtelee sivujen laajuudesta riippuen, mutta keskimäärin hinnat ovat muutamasta tuhannesta kymmeneen tuhanteen euroon. Hintaan vaikuttaa moni tekijä. Simppelin one-pager kampanjasivuston rakennus voi olla edullisempikin, mutta taas laajat ja vaativammat ratkaisut kuten verkkokaupat tai erilaiset integraatioita vaativat sivustot voivat toisaalta kustantaa reilusti enemmän.

kotisivut yritykselle

Tutustu asiakas­tarinoihimme

Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja projekteja, joista voimme olla aidosti ylpeitä. Kokosimme muutamia menestystarinoita sinulle luettavaksi.

kotisivut yritykselle

Ideoita projektiisi

Sovitaan palaveri, käydään yhdessä läpi tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Jos emme päädy tekemään teille tarjousta, saat varmasti hyviä vinkkejä jatkoon.