Mikä sitten tekee kotisivuista laadukkaat?

Kotisivut ovat tärkeä osa yrityksen digitaalista preesenssiä ja brändiä. Hyvin suunnitellut ja toteutetut kotisivut houkuttelevat kävijöitä, lisäävät konversioita ja parantavat hakukonenäkyvyyttä. Kerromme millaisista ominaisuuksista laadukkaat kotisivut pitäisi olla rakennettu.

Kotisivuston löydettävyys ja käytettävyys

Laadukkaat kotisivut sisältävät ensisijaisesti hyvin jäsennellyn ja informatiivisen sisällön. Eri tyyppisille asiakkaillesi on suunniteltu sopivat sisällöt ja sivustolle on rakennettu toimivat ostopolut. Sivusto on selkeä ja miellyttävä käyttää ja kävijä löytää siellä etsimänsä tiedon pariin helposti ja koukuttaa lukemaan lisää.

Sivuston visuaalinen ilme on myös tärkeä, luohan se ensivaikutelman yrityksestä ja brändistä. Luonnollisesti kotisivujen mobiilikäyttöön ja saavutettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Huolellinen hakukoneoptimointi parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja lisää siten sivuston kävijämäärää.

Laadukas kotisivu koodataan itse

Moni yritys valitsee WordPressin kotisivujensa rakentamiseen, sillä se on suosittu ja helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä. WordPress teemojen käyttö voi vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, sillä ne ovat usein edullisia ja helppoja käyttää. Kuitenkin, jos haluat todella erottua kilpailijoistasi ja luoda uniikin brändin, räätälöidyt kotisivut ovat usein parempi vaihtoehto.

Kotisivujen räätälöinti mahdollistaa täyden hallinnan sivuston suunnittelusta, sisällöstä ja toiminnallisuuksista. Voit suunnitella sivuston juuri haluamallasi tavalla ja lisätä juuri niitä toiminnallisuuksia, joita tarvitset.

Ammattitaitoisesti itse koodatuilla kotisivuilla on myös muita etuja verrattuna valmiiden WordPress teemojen käyttöön. Yksi tärkeimmistä on suorituskyky. Valmiit WordPress teemat ovat usein raskaita ja sisältävät paljon ylimääräistä koodia, joka hidastaa sivuston latautumista ja vaikuttaa siten negatiivisesti käyttäjäkokemukseen.

Kotisivun tietoturva

Laadukas ja räätälöity kotisivu mahdollistaa paremman tietoturvan ja tietosuojan sivustolle. Valmiit WordPress teemat ovat alttiimpia hakkeroinnille, sillä ne ovat yleisesti käytössä ja niiden heikkoudet ovat laajalti tiedossa. Usein ne sisältävät myös paljon erilaisia plugineja, joiden tietoturvaa voi olla haastava tai mahdoton hallita. Itse suunniteltu ja ohjelmoitu sivusto on ainutlaatuinen ja sen tietoturvaan voidaan kiinnittää erityistä huomiota.

Kaiken kaikkiaan, laadukkaan kotisivuston toteuttaminen voi vaatia enemmän aikaa ja resursseja, mutta se tarjoaa paremman mahdollisuuden luoda uniikki, tehokas ja turvallinen kotisivu.

Laadukkaat kotisivut

Pelkän ulkoasun perusteella voi olla hankala tunnistaa, miten kotisivut on tehty. Kannattaakin aina kotisivuja tilatessa selvittää olisiko kyseessä valmisteema vai yrityksellesi räätälöity laadukas kotisivusto. Osaavan digitoimiston itse koodaama sivusto voidaan optimoida juuri tarpeisiisi, jolloin sen suorituskyky on parempi ja sivusto latautuu nopeammin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että laadukkaat kotisivut ovat tärkeä osa yrityksen digitaalista läsnäoloa ja menestystä.

Kun haluat laadukkaat kotisivut yrityksellesi, varmista kotisivujen tekijää valitessasi, että tulevalla kumppanillasi on vahva osaaminen sivustojen suunnittelussa, teknisessä toteutuksessa ja sisällöntuotannossa.

Muistilista

Laadukkaat kotisivut ovat moninainen kokonaisuus. Tässä kuitenkin pääpointit, joiden ollessa kunnossa, ollaan jo hyvällä matkalla kohti tehokkaita ja toimivia kotisivuja:

  • Selvitetään miksi ja kenelle sivusto tehdään
  • Tehdään hakusanatutkimuksen pohjalta sisältöstrategia, jota noudatetaan
  • Sivuston rakenne ja toiminnallisuudet suunnitellaan tehokkaiksi konversioiden näkökulmasta
  • Ulkoasu on herkullisen houkutteleva ja suunniteltu juuri sinun asiakkaitasi silmällä pitäen
  • Kotisivujen teema koodataan itse
  • Jatkokehitykseen on kiinnitetty huomiota.

Pyydä tarjous tai varaa maksuton tarvekartoitus!

Kovista ammattilaisista koostuva tiimimme on erikoistunut suunnittelemaan kotisivuja, jotka ovat laadukkaita, käyttäjäystävällisiä ja hakukoneoptimoituja. Sovitaan palaveri, käydään yhdessä läpi tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Saat varmasti vähintään hyviä vinkkejä jatkoon.

Yhteydenotto