Case: Crape

Crape on kiinteistö- ja huoneistovälityksen huippuasiantuntija. Yksityinen helsinkiläinen välitystoimisto auttaa asiakkaita kodin vaihtamisessa kokonaisvaltaisesti. Crapen vahvuuksia ovat rautaisen ammattitaidon ja henkilökohtaisen palvelun lisäksi Crape Army -palvelu, jossa asunnon etsijät ja myyjät kohtaavat.

Lähtökohta

Crape:n vanhassa järjestelmässä välitettävien kohteiden tiedot piti syöttää useaan kertaan ja sen käyttäminen oli työlästä. Myös suosittuihin Etuovi- ja Oikotie palveluihin kohteiden tiedot piti käydä lisäämässä manuaalisesti.

Ratkaisu

 

Välityksen koko kaari

Suunnittelimme ja toteutimme järjestelmän, jossa kohdetietojen syöttö mietittiin järkeväksi. Tietomäärä yhdessä kohteessa on todella valtava, joten syöttö suunniteltiin erityisen tarkasti mukailemaan välitysprosessin eri vaiheita. Tietojen kanssa on myös oltava erityisen tarkkana, sillä esimerkiksi esite on virallinen asiakirja. Tämän takia kaikkia tietoja ei pysty välitysprosessin määrätyissä vaiheissa enää muuttamaan.

Esitteet ja ikkunatulosteet teimme luonnollisesti helposti tulostettaviksi suoraan järjestelmästä. Lisäksi loimme laskurin helpottamaan välityspalkkioiden laskemista ja muuttamista euromääräisiksi ja prosenteiksi.

Välittäjiä varten loimme toiminnon, millä esittelytilaisuudessa voi kätevästi heti lähettää kiinnostuneille asiakkaille esitteet ja muut asiakirjat sähköpostitse. Aiemmin sähköposteja kirjoiteltiin käsin paperilapuille ja päivän päätteeksi toimistolla läheteltiin asiakirjoja.

 

Kohteet monessa mediassa

Kohteen tullessa myyntiin sen julkaisusta eri medioihin tehtiin erittäin helppoa. Kohteet voidaan integraatioiden avulla julkaista Oikotie ja Etuovi palveluissa nyt parilla klikkauksella. Palveluiden tiedot myös päivittyvät automaattisesti, kun tietoja muutetaan järjestelmässä.

Kohteiden esittelyt karttatietoineen näkyvät tietenkin myös Crapen omalla kotisivustolla ja niitä on helppo suodattaa haluamillaan kriteereillä ja tutkia karttanäkymässä.

Kätevä työkalu kohteen löytämiseen

Crape Army -palvelussa voi etsiä asuntoa tai sijoituskohdetta sekä seurata millaisia asuntoja muut käyttäjät etsivät. Armylaiset saavat tiedot uusista kohteista aina ennen muita. Käyttäjät saavat tiedon myös kohteista, joita ei koskaan markkinoida esimerkiksi Etuovessa tai Oikotiellä.

Välittäjien ei myöskään tarvitse itse etsiä sopivia Armylaisia vaan järjestelmä osaa etsiä ne kohteen tietojen perusteella automaattisesti.

 

Kiinnostuitko?

Jätä meille soittopyyntö!
Jätä soittopyyntö
SendingLue myös muut caset