Oletko sinä juuri se ketä etsimme?

WordPress Developer

Koska WordPress liiketoimintamme kasvaa nopeasti, tarjoamme nyt osaavalle devaajalle varmasti kehittävän duunipaikan. Jos olet koodari joka haluaa kehittyä, jatka lukemista ja hae tätä paikkaa! Tee se kuitenkin pian, etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla.

Sopisitko meille WordPress kehittäjäksi?
Testaa soveltuvuutesi helpon ja nopean testin avulla!

Siirry testiin tästä

 

Haemme nyt WordPress-tiimiimme monipuolista kehittäjää, joka pystyy ottamaan vastuun omien projektien teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimimme ensisijaisesti Helsingissä, mutta positiossa on myös etätyömahdollisuus. Covid-19 myötä olemme työskennelleet täysin etänä.

Digitoimisto Mekanismi on tarjonnut asiakkailleen räätälöityjä verkkopalveluja yli 15 vuoden ajan.
Mekanismissa työskentelyn parhaita puolia ovat yhteisöllinen tekeminen ja ihmiset, joiden kanssa teet töitä. Sopivasti itseohjautuvassa organisaatiossa luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat toimintamme kulmakiviä. Meillä pääsee jokainen vaikuttamaan, olipa kyse sitten virkistyspäivästä tai yrityksen strategiasta. Kehitämme Mekanismia yhdessä.

Ketä etsimme?
Yrityksemme kasvaessa, etsimme nyt osaavaa WordPress -kehittäjää, joka on jo luovinut läpi haastavien projektien ja ratkonut kiperiäkin ongelmia. Tulet työskentelemään mm.: PHP, MySQL, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery ja Git kanssa. Kehitämme asiakkaille webbisaittien ohella myös erilaisia ohjelmistoja, joten halutessasi oppimista ja haasteita riittää varmasti pitkäksi aikaa.

Mikäli kaikki edellä mainitut eivät osuneet suoraan osaamiseesi, uskomme, että motivoitunut ja lahjakas kehittäjä, joka on itse aidosti kiinnostunut, oppii tarvittaessa helposti kielen kuin kielen. Tiimiäsi vetää yli 10 vuoden kokemuksen omaava senior devaaja.

Tarjoamme työtä kuukausipalkalla, mutta voit toki ehdottaa myös osa-aikaista tuntityötä, mikäli se sopii suunnitelmiisi paremmin.

Toivomme, että:

 • sinulla on vahvoja näyttöjä räätälöityjen WordPress-projektien toteuttamisesta ja osaat ottaa vastuuta niin omasta työstäsi kuin projektin lopputuloksestakin
 • useamman vuoden kokemus WordPressin parissa
 • pystyt luomaan WordPress teeman valmiista leiskasta
 • olet se tyyppi, joka innostuu haasteista, käärii hihat ja alkaa muun tiimin kanssa ratkaisemaan niitä
 • olet vahva tiimipelaaja mutta myös itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa
 • olet tarkka

Tarjoamme sinulle:

 • kilpailukykyisen palkan osaamistasosi mukaisesti
 • paikan timantin kovassa osaajatiimissä, jossa sinua tuetaan ja missä voit kehittää osaamistasi
 • mahdollisuuden työajalla opiskella uutta ja kehittyä
 • etätyön mukavuuden
 • Pihlajalinnan työterveyshuollon palvelut
 • hyvät henkilökuntaedut
 • fiksut työajat

Mikäli monipuoliset projektit, mukava tiimi ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi herätti mielenkiintosi, lähetäthän meille CV:si, josta ilmenee parhaat referenssisi, hallitsemasi tekniikat ja palkkatoiveesi niin sovitaan etäpalaveri ja katsotaan, kuinka sinä voisit olla osa tiimiämme.

Tee se kuitenkin pian, sillä täytämme paikan heti  sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja meistä tai työpaikasta, kertoo niistä mielellään toimarimme Pasi Kärkkäinen p. 045 110 6838
tai meilitse pasi@mekanismi.fi

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan: rekry@mekanismi.fi

 


Eikö sopivaa paikkaa ollut vapaana? Jätä avoin hakemus

Meille ovat osaajat sekä työn sankarit tervetulleita ja meillä voit halutessasi työskennellä myös joustavasti osa-aikaisena tai freelancerina. Toimistoltamme löytyy vielä pari vapaata työpöytää, mutta tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet etä-työhön. Projektiemme koot vaihtelevat erittäin paljon, pienistä järkälemäisiin toteutuksiin. Hyvistä tyypeistä pidämme tietenkin kiinni kynsin ja hampain!

Mikäli tieto-taitosi ovat ajan tasalla sekä koet paloa myös kehittymiseen ja kehittämiseen ota yhteyttä. Kerro meille kattavasti itsestäsi, osaamisestasi ja intohimoistasi CV:n kera. Halutessasi voit esittää myös työnäytteitä.

Työharjoittelupaikkaa vaille?

Pyrimme tarjoamaan alaa opiskeleville mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja. Koemme tärkeäksi, että olet jo opinnoissasi hieman edennyt tai vaihtoehtoisesti intohimoisesti itseopiskellut naama kiinni näytössä. Markkinointiosaaminen luetaan eduksi. Hakemisprosessi on sama kuin yllä, eli ei muuta kuin hakemusta kirjoittamaan ja myymään itsesi meille.

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan: rekry@mekanismi.fi