Oletko sinä juuri se ketä etsimme?

drupal_developer

Nyt on hakusessa b2b myyjä


Mistä on kyse?
Etsimme nälkäistä ja rautaista ammattilaista vahvistamaan myyntiämme. Lanseeraamme ohjelmistotuotteen, jonka myyntiin kaipaamme lisäkäsiä. Kehittämämme softan edut on helppo perustella asiakkaalle ajan säästönä sekä prosessien ja työn tehostumisena. Ohjelmisto on yksinkertainen käyttää, sille on olemassa hyvät kohderyhmät ja se on selkeästi hinnoiteltu. Softa säästää vuositasolla paljon aikaa ja rahaa asiakkaan työprosessin eri vaiheista. Ohjelmisto on jo tuotantokäytössä ja koeponnistettu, tarve (ongelma) on olemassa ja ratkaisu tiedetään. Nyt vaan lyödään vaihde silmään myynnin osalta.

Duuni on alkuun käytännössä:

  • olemassa olevien liidien läpikäyntiä
  • tapaamisten bookkausta ja oman myyntiputken rakentamista
  • tapaamisten läpivienti = asiakkaan nykyisen tilanteen kuuleminen ja ratkaisun esittäminen (softaesittely)
  • tarjouksen tekoa (yksinkertainen offeri, vähän muuttujia)
  • lähetettyjen tarjousten klousausta
  • jälkimarkkinointia


Mitä kaipaamme sinulta?
Sinulla tulee olla kokemusta palvelu-, sovellus- tai muusta b2b myynnistä, jonka koet auttavan sinua hanskaamaan myös tämän. Softan toki koulutamme sinulle läpikotaisin. Et vierasta puhelinta tai sukkulointia myyntipalavereiden välillä ja viestit sujuvasti myös kirjallisesti. Diilien teko ja tarjousten kirjoittaminen on sinulle myös tuttua huttua. Otat vastuun omasta työstäsi ja oman työsi hallinnasta. Sinulta löytyy myös ajokortti.

Mitä tarjoamme?
Pienen ja kasvavan firman joustavuuden ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan duuniin ja sen mielekkyyteen. Kun näytät kyntesi yhden ohjelmistotuotteemme myynnin parissa, halutessasi tarjolla on vastuuta oman myyntitiimin rakentamisen parissa.

Saat käyttöösi tarvittavat työvälineet, joustavat työajat sekä kaiken tukemme, että voit menestyä tehtävässäsi. Dösällä ei tarvitse palavereihin kulkea ja liksakin on varmasti kohdillaan, kun kauppa alkaa käymään. Lisäksi me ollaan hyviä tyyppejä ja toivotaan sitä myös sinulta.

Voimme tarjota mahdollisuutta suorittaa työn ohessa oppisopimuksella liiketoiminnan ammattitutkinnon, (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala), mikäli se yhdessä koetaan tarpeelliseksi.

Tee hakemus tai soita heti
Lähetä meille CV ja hakemus: rekry@mekanismi.fi tai jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, soita ihmeessä Pasi Kärkkäinen +358 45110 6838.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Eikö sopivaa paikkaa ollut vapaana? Jätä avoin hakemus

Meille ovat osaajat sekä työn sankarit tervetulleita ja meillä voit halutessasi työskennellä myös joustavasti osa-aikaisena tai freelancerina. Toimistoltamme löytyy vielä pari vapaata työpöytää, mutta tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet etä-työhön. Projektiemme koot vaihtelevat erittäin paljon, pienistä järkälemäisiin toteutuksiin. Hyvistä tyypeistä pidämme tietenkin kiinni kynsin ja hampain!

Mikäli tieto-taitosi ovat ajan tasalla sekä koet paloa myös kehittymiseen ja kehittämiseen ota yhteyttä. Kerro meille kattavasti itsestäsi, osaamisestasi ja intohimoistasi CV:n kera. Halutessasi voit esittää myös työnäytteitä.

Työharjoittelupaikkaa vaille?

Pyrimme tarjoamaan alaa opiskeleville mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja. Koemme tärkeäksi, että olet jo opinnoissasi hieman edennyt tai vaihtoehtoisesti intohimoisesti itseopiskellut naama kiinni näytössä. Markkinointiosaaminen luetaan eduksi. Hakemisprosessi on sama kuin yllä, eli ei muuta kuin hakemusta kirjoittamaan ja myymään itsesi meille.

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan: rekry@mekanismi.fi

Soita meille

Avaa chatti
Moikka!
Miten voisimme olla avuksi? Kysy ihmeessä, vastaamme mielellämme.