Haluaisitko liittyä tiimiimme?
drupal_developer

Etsimme B-to-B myyjää

Etsimme nyt nälkäistä ja rautaista ammattilaista vahvistamaan myyntiämme.

Sinulla tulee olla kokemusta asiantuntijamyynnistä erityisesti verkkopalveluiden parista ja perustiedot markkinoinnista. Et vierasta puhelinta, sukkulointia myyntipalavereiden välillä ja viestit sujuvasti myös kirjallisesti. Isojen diilien teko ja tarjousten kirjoittaminen on sinulle myös tuttua huttua. Otat vastuun omasta työstäsi ja oman työsi hallinnasta. Myynnin tukenasi on myös bookkauspalvelu.

Tarjoamme sinulle tarvittavat työvälineet, joustavat työajat sekä kaiken tukemme, että voit menestyä tehtävässäsi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Laita meille CV ja hakemus:

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tehtävään liittyen, soita TJ Pasi Kärkkäinen p. 045-110 6838.

Eikö sopivaa paikkaa ollut vapaana? Jätä avoin hakemus

Meille ovat osaajat sekä työn sankarit tervetulleita ja meillä voit halutessasi työskennellä myös joustavasti osa-aikaisena tai freelancerina. Toimistoltamme löytyy vielä pari vapaata työpöytää, mutta tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet etä-työhön. Projektiemme koot vaihtevat erittäin paljon, pienistä järkälemäisiin toteutuksiin. Hyvistä tyypeistä pidämme tietenkin kiinni kynsin ja hampain!

Mikäli tieto-taitosi ovat ajan tasalla sekä koet paloa myös kehittymiseen ja kehittämiseen ota yhteyttä. Kerro meille kattavasti itsestäsi, osaamisestasi ja intohimoistasi CV:n kera. Halutessasi voit esittää myös työnäytteitä.

Työharjoittelupaikkaa vaille?

Pyrimme tarjoamaan alaa opiskeleville mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja. Koemme tärkeäksi, että olet jo opinnoissasi hieman edennyt tai vaihtoehtoisesti intohimoisesti itseopiskellut naama kiinni näytössä. Markkinointiosaaminen luetaan eduksi. Hakemisprosessi on sama kuin yllä, eli ei muuta kuin hakemusta kirjoittamaan ja myymään itsesi meille.

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan:

Soita meille